Kınalıada’da “LETGO”lu hırsızlık!

Kınalıada’da “LETGO”lu hırsızlık!
Yayınlama: 04.07.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:27
A+
A-

Kınalıada’da iki çocuğun çaldığı bisiklet Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinin filmlere konu olacak takibi sonucu yakalandı.

Kınalıada’da Günseli sokakta bulunan Jarden Sitesi no:1/2 evinin giriş kapısı altındaki merdiven boşluğunda bulunan “Bianci” marka bisikleti çalan iki çocuk ve çalınan bisikletleri “LETGO”adlı internet sitesinde satmaya çalışan şahıs Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinin filmleri aratmayacak bir operasyonu sonucu yakalandılar.

Olay 18.06.2019 tarihinde Kınalıada’da meydana geldi. Kınalıada Günseli sokakta bulunan Jarden Sitesi no:1/2 evinin giriş kapısı altındaki merdiven boşluğunda bulunan “Bianci” marka bisikleti 2005 doğumlu B.K ve 2003 doğumlu MK çalarak internet üzerinden mal alım satan işler yapan “LETGO” isimli internet sitesi üzerinden Muhsin B. isimli şahıs tarafından satmak istedi.

Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği filmleri aratmayacak operasyon yaptı

Bisikletin sahibi İnternet üzerinden satılmak istenen bisikletin kendi çalınan bisikleti olduğunu anlayınca polise ihbarda bulundu. Hemen harekete geçen Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı polisler İnternet üzerinden çalınan bisikletleri satmaya çalışan Muhsin B. isimli şahsı 05……… nolu telefondan alıcı gibi arayarak çalıntı bisikletler için 550 TL’ye anlaştı. Müşteri kılığındaki polislerle çalıntı bisikleti satmaya çalışan Muhsin B. isimli şahıs 03.07.2019 günü saat 12:00 da Esenkent mah. Erbap sokak üzerinde buluşmayı kararlaştırdı.

Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı polisler alıcı kılığında kararlaştırılan adrese geldi. Çalıntı bisikletleri satmaya çalışan Muhsin B.’de bisikletle kararlaştırılan yere geldi. Karşısındaki polisleri müşteri sanan Muhsin B. çalıntı bisikleti polislere satmaya çalışırken kıskıvrak yakalanarak göz altına alındı. Yapılan kontrolde bisikleti çalınan şahsın polise verdiği bisiklete ait fatura ve seri numarası uyuştuğundan dolayı polis, tanıtım kartlarını göstererek şüpheliyi göz altına alınarak bisiklete el koydu.

Şüpheli şahıs Mahsun B. satmak için  internette “LETGO” uygulamasına koyduğu çalıntı bisikletleri başka bir şahıstan aldığını belirtmesi üzerine bisikleti Kınalıada’dan çalan şahıslarla irtibata geçildi. Şüpheli şahıslarla Taksim Şişhane metrosu altındaki parkta buluşuldu. İki şüpheli şahsın çocuk olduğu ve kamera görüntülerinden tespit edildiği anlaşılmış ve Kınalıada’dan bisikleti çaldıklarını kamera görüntüleri gösterildiğinde itiraf etmeleri üzerine nöbetçi savcı aranarak şüpheli şahıs Mahsun B’ nın bilgisi alınarak serbest bırakıldı. Bisikleti çalan 2005 doğumlu B.K ve 2003 doğumlu MK ise Çocuk Büro Amirliğine teslim edilmesi ve yarın için mevcutlu olarak makama hazır edilmesi için talimatı alındı.

Çalıntı bisiklet ve şahıslar gerekli işlemler için Büyükada polis merkezine getirildi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.