Kınalıada’da reklam panosu kırık, asfalt çökmüş, kaldırım taşları yerinde yok, başkan şov peşinde!

Kınalıada’da reklam panosu kırık, asfalt çökmüş, kaldırım taşları yerinde yok, başkan şov peşinde!
Yayınlama: 28.08.2024
A+
A-

Kınalıada’nın sahil tarafında, Kınalıada karakolunun sahil kesimindeki girişinin az ilerisinde Adalar Belediyesine ait, hergün yüzlerce insanın denize girdiği yerdeki reklam panosunun uzun bir zamandır camının kırık, kaidesinin zarar görmüş olması ve çevreye kötü görüntü vermesi Adalılar tarafından tepkiyle karşılandı.


Reklam panosu bir tarafa, şezlong koyulan alanların yan tarafında, insanların ücretsiz denize girmesi için nadir ayrılan yerin asfalt bölümünün kırık dökük olması, kaldırım taşlarının yerinden sökülmüş, asfaltın kırılmış olması ve ücretsiz denize girecek olan insanların buraya yönlendirilmesi, bir düşme anında ciddi bir şekilde yaralanma riski olan alana baktığımızda “ada çocuğu” belediye başkanı Akpolat’ın insana verdiği değeri gözler önüne seriyor.


Sayın Akpolat, bunlar bedavacı burada denize girsinler mi?


Adalar Belediyesinin ZÜBÜK filmini hatırlatanan “ada çocuğu” belediye başkanı Ali Ercan Akpolat’ın, belediyeyi yönetmek yerine işin şov tarafına kaçıp, sağda solda belediye işçileriyle yapılan çalışmalarda eline “kazma sapı” alıp çalışıyor görüntüsü verip resimleri sosyal mecrada paylaşması, insanlara halkçı belediye başkanı izlenimi yaratmaya çalışıyor olduğu iddiaları, Adaların bir çok sorunu varken samimiyeti sorgulanır işlemlere girmesi bir yana, belediyenin avukat başkan yardımcısı olan Fırat Durağı halkın önüne atıp yıprattığı iddiaları, beraber ava çıkıp canlıları katledip çektikleri resimleride sosyal medya hesaplarından paylaştığı arkadaşı Serço Ekşiyan’ın karısı CHP’den Adalar Belediye Meclis Üyesi Aytül Ekşiyan’ı başkan yardımıcı yapmaya hazırlanıyor iddialarını güçlendiriyor.


Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat altında kaldığı, lafını yediği, Adalara getirilmesinde pay sahibi olduğu “AZMANBÜS” lerin ne yapsada altından bir türlü çıkamıyor, çıkamayacakda. Asıl sorunlar inşaat yasağı kalktığında başlayacak. Çünkü seçimden önce bir çok kişiye sözler verildi, parti çalışmalarında akçeli işlere girildi.

Ada sorunları belediye başkanını çok ilgilendirmesede biz yinede bir sorunu belirtelim. Kınalıada’da 45 gündür veteniner yok. Kınalıadalılar bu konuda mağdur. Erdem Gül dönemini artık arar vaziyete geldi Adalar…

Bir Yorum Yazın

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.