Kınalıada’da tören alanına İBB kondu!

Kınalıada’da tören alanına İBB kondu!
Yayınlama: 25.08.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:16
A+
A-

Kınalıada’da İBB ve diğer işletmelerin “kondu” dediğimiz kulübelerine bir yenisi eklendi. Kınalıada Atatürk Büstünün bulunduğu tören alanına İBB kulübe koydu.

Kınalıadanın ön cephesinden denizi görmek artık bu “kondu” dediğimiz kulübelerden ötürü mümkün değil. İETT’nin, Turyol’un kulübesinden sonra şimdi de tören alanına İBB tarafından Zabıta kulübesi koyuldu. Üstelik 112 acil ambulansının 112 acil deniz ambulansına hasta götürdüğü yerde. CHP’li İBB’nin bu yaklaşımına Kınalıadalılar tepki gösterdi. Muhtarlığın yanında Zabıta Amirliği varken bu kulübenin niye buraya konulduğu anlaşılamadı. Yoksa amaç başka kulübelerin buraya konulmasının önünü mü açmak veya Atatürk Büstünü ve tören alanını buradan kaldırmak mı?

Adalar’daki son zamanlardaki başıbozukluk zirve yapmış durumda. Önüne gelenin bir yerleri işgal edip yapılaşması bir kenara yöneticilerin buna çanak tutup kendi elleriyle bu illegal oluşumlara destek vermesi pes dedirttirdi.

Adalar’da bir belediye olmadığı için bütün umutlarımızı bağladığımız İBB’nin böyle uygulamalar yapması insanları iyice umutsuzluğa sürüklüyor..

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.