Kınalıada’ya “Beşibiryerde” beton mikseri!

Kınalıada’ya “Beşibiryerde” beton mikseri!
Yayınlama: 15.03.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

Kınalıada güne yine ağır tonajlı inşaat araçlarının sesleriyle uyandı. Kınalıada Köşklü sokağındaki bir inşaat için gelen 5 tane beton mikserlerinin elini kolunu sallayarak ada yollarında dolaşması pes dedirttirdi.

Kınalıada'ya Beşibiryerde beton mikseri!

Kınalıada köşklü sokakta bir inşaata gelen 5 adet beton mikseri adalıların tepkisine neden oldu. “Daha önce getirdiğimiz inşaat malzemelerini geri alacağız” diye izin alıp çocuk kandıran inşaatçıların beton mikserlerinin neresine malzemeleri koyacağı merak konusu oldu. İnşaat malzemelerini geri alacağız denen yerde şuan beton dökülüyor. Çıkarma gemisiyle Kınalıada’ya gelen beton mikserleri belediyeye 1250 TL para ödemiş! Yani belediyenin izni dahilinde beton dökümü gerçekleşiyor.

SİT alanında beton mikseri

Hatırlanacağı üzere 28.02.2022 günü Kınalıada’ya 1 adet beton mikseriyle gelip şikayete rağmen belediye memurlarının gözü önünde SİT alanı olan Adalar’da beton döken zihniyet hızını alamayıp bu sefer 5 beton mikseriyle Kınalıada’ya çıkarma yaptı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 3 Yorum
  1. Yılmaz dedi ki:

    Bu beton mikserlerini ilk Heybeliada’da gördük. Heybeliada başta olmak üzere her yerde kaçak plajşar yapıldı. Kurumlar seyrediyor. İnalılır gibi değil. Hatta herifin biri sahile aquapark yaptı.

  2. İnşaatçı dedi ki:

    yakında 10’u bir yerde olur merak etmeyin

  3. andrea dorya 2 dedi ki:

    Seçmen seçim zamanı bunlara öyle bir ‘BEŞLİK’ atacak ki……..