Korhan Gümüş’e cinsel taciz suçlaması!

Korhan Gümüş’e cinsel taciz suçlaması!
Yayınlama: 10.01.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:19
A+
A-

Adalar Kent Konseyi Üyesi, Yeşiller Partisi Üyesi mimar Korhan Gümüş, iki kadını cinsel taciz ettiği ididası ile Adalar gündemine oturdu.

Korhan Gümüş'e cinsel taciz suçlaması!

Açık Radyo denen bir sitede Metropolitika programını yapan, UNESCO Mimarlık Çalışma Grubu temsilcisi Korhan Gümüş’ün, bir kamu kuruluşunda çalıştığı için adını vermek istemeyen ve sosyal medyada Nahi Degün mahlasını kullanan İ.T. adlı kadın, Gümüş’ün kendisi üzerinde nüfuzunu, yarattığı imajı ve pozisyonunu kullandığını söylemişti.

İ.T., “Çok gençtim ve bu taciz mi değil mi diye kafam karışıyordu. Benden en az 20 yaş büyüktü. Kendisine asla bir alan açmadım, tepkisiz kalarak suskunlaştım ama birlikte gezme ve Ada’daki evine gitmeyi teklif edince hemen ve panikle reddederek ondan uzaklaştım” ifadelerini kullanmıştı.

İ.T.’nin ardından Twitter’da başka bir kadın da Gümüş’ün kendisini taciz ettiğini öne sürdü: “Korhan Gümüş ile aynı hikayeyi ben de yaşadım ama sizin kadar net bir tavır koyamadım. Elde ettiği mevkileri bu şekilde kullanan biri bu şahıs. Konuşmak çok zor geliyordu ancak dünden beri kendimi daha iyi hissediyorum.”

‘YANLIŞ ANLAŞILDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM’

Gümüş ise suçlamalar karşısında, “Cinsel bir yönelimim olmadı, yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Buna rağmen, böyle algılandığı için özür dilerim” diyerek kendisini savundu. (HABER MERKEZİ) 

Korhan Gümüş’ün Yeşiller Partisi’nden kovulduğu, diğer görevlerinden de ayrıldığı belirtiliyor

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.