Martı Timleri Adalar sahillerinde göz açtırmayacak

Martı Timleri Adalar sahillerinde göz açtırmayacak
Yayınlama: 03.07.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:27
A+
A-

Yaz aylarının gelmesiyle yoğunluğun arttığı sahil ve plaj bölgelerinde görev almaları amacıyla Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürü Murat Bingöl önderliğinde bisikletli polis timleri oluşturuldu.

Tim 12 polisten oluşacak

Özel kıyafetlerle donatılan, “Martılar” isimli  timler, vatandaşların yoğunluklu yürüyüş yaptığı sahil bandı, yeşil alanlar, park çevrelerinde ve plajlarda devriye gezecek. İlçe sakinleriyle iç içe olacak olan timlerin kapkaç ve benzeri olaylara müdahalede de kullanılması planlanıyor.

Murat Bingöl: “Adalıların huzur ve güvenliği için”

Havaların ısınması ve turizm sezonunun başlaması ile birlikte sahillerde oluşan yoğunluk nedeniyle meydana gelebilecek olayların önüne geçmek ve halkın güvenli bir şekilde plajlarda zaman geçirmesini sağlamak amacıyla martı timlerinin göreve başladığını belirten Adalar İlçe Emniyet Müdürü Murat Bingöl, Adalar sahillerinde güvenli ve huzurlu bir ortamın sağlanmayı hedeflediklerinin altını çizdi.

Bugün Büyükada’da başladı

Turizm sezonunda milyonlarca kişinin ziyaret ettiği Adalar Sahili’nde asayiş ile güvenliği, ’Martı Bisikletli Polis Timi’ sağlamaya başladı. Büyükada’da başlayan uygulama Heybeliada, Burgazadası ve Kınalıada’da devam edecek.

Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri bünyesinde kurulan Martı Bisikletli Polis Timi’nde 12 bisikletli polis memuru görev alıyor. Yaz mevsiminde binlerce kişinin zaman geçirdiği sahillerde, can ve mal güvenliğinin korunmasını amaçlayan Martı Timi, 09.00 ile 21.00 saatleri arasında görev yapacak. Sabah erken saatlerde göreve başlayan tim, denize girmek için sahile gelen vatandaşların da dikkatini çekti. Martı Timi, plajlarda önleyici güvenlik hizmetinin yanı sıra, oluşacak suçlara da ilk müdahaleyi yapacak.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.