MHP Adalar İlçe Başkanlığı olağan ilçe kongresi yapıldı

MHP Adalar İlçe Başkanlığı olağan ilçe kongresi yapıldı
Yayınlama: 24.04.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:37
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adalar İlçesi Olağan İlçe Kongresi 22 Nisan 2017 günü MHP‘in Büyükada’daki yenilenen ilçe binasında gerçekleşti.

MHP Adalar İlçe Başkanılığı olağan ilçe kongresi yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adalar İlçesi Olağan İlçe Kongresi 22 Nisan 2017 günü MHP‘in Büyükada’da ilçe binasında gerçekleşti. Olağan ilçe kongresinde MHP Adalar İlçe Başkanlığı’na yeniden Suat Vural seçildi.

MHP Adalar İlçe Başkanlığı 22/04.2017 tarihli olağan genel kurul yönetim kurulu listesi şöyle oluştu:

İlçe Yönetimi Asil Üyeler; Suat Vural, Tahsin Uzun, Kamil Bayrak, Timurçin Delice, Bülent Kaçmaz, Lütfü Yiğit, Arkın Özyalım, Ceyhun Beydilli, Hatice Yazıcı, Ali Yamaç, Özkan Demiralp, Serkan Erçetin, Mustafa Yeter, Zafer Uzuner,  Barbaros Sayılı, İl Delegesi Asil Üye: Suat Vural

İlçe Yönetimi Yedek Üyeler; Doğucan Uzunyurt, Mehmet Güvenç, Umuthan Erdoğdu, Osman Dönmez, Yasemin Yamaç, Adem Savaş, Turgut Yiğit, Ali Çelik, Selçuk Turna, Ahmet Yazıcı, Ertan Çetinkaplan, Fatih Yazıcı, Ertay Çetinkaplan, Murat Aydın, İl Delegesi Yedek, Kamil Bayrak

MHP Adalar İlçe Başkanılığı olağan ilçe kongresi yapıldı

“Adalar teşkilatı olarak Başuğ Alpaslan Türkeş ve  Genel Başkanımızın izinden devam etmekteyiz”

Kongreye katılanlara teşekkür eden MHP Adalar İlçe Başkanı Suat Vural: “MHP, 48 yıllık siyasi hayatında ülkemizde her zaman birlik ve beraberlik için mücadele etmiş ve bundan sonrada edecektir. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ülkemiz adına milletimiz adına verdiği mücadele ülkemiz insanları tarafından takdir toplamıştır. Bizlerde Adalar teşkilatı olarak Sayın Genel Başkanımızın izinden devam etmekteyiz. Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

“Birlik ve beraberliğimizi bozmak, vatanımızı bölmek ve parçalamak isteyen güçlere karşılık, ülkemizi ayakta tutmak için önce olduğu gibi bundan sonrada gece gündüz çalışacağız”

Vatanı bölmek isteyenlere karşı bütün güçleriyle çalışacaklarını söyleyen Vural konuşmasına şöyle devam etti: “Milliyetçi Hareket Partisi’nin kendisi kimseye ispatlamasına gerek yoktur. MHP’nin varlığı, Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığıdır. Bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa, hainler, alçaklar  yok ediliyorsa, terörist uzantısı hain destekçisi siyasetçiler hapse atılıyorsa, terör örgütü FETÖ’cüler yakalanıyorsa, hainlerin darbe kalkışmasının üstesinden geliniyorsa, 15 yıldır her güce sahip iktidar bile MHP’ye yakınlaşıp danışıyorsa, bunlar MHP’nin varlığının ispatıdır. Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücüler olarak halka hizmeti hakka hizmet görerek, vatan sevgisi imandandır diyerek, sessizlerin sesi kimsesizlerin kimsesi olarak yapıcı, yol gösterici ve sorumlu bir siyaset anlayışı ile bizim olan mukaddes değerlerimiz için şehitlerimizin kanları ile sulanan bu mukaddes topraklarımız için gereken her türlü fedakârlığı geçmişte yaptık şimdi yapıyoruz ve ne pahasına olursa olsun ilelebet de yapacağız.” dedi.

Şükrü Abanoz

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.