MUSTAFALAR NE YAPIYOR

Yayınlama: 02.12.2012
Düzenleme: 09.01.2013 09:37
A+
A-

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül bu günlerde büyük sıkıntı yaşıyor. Şişli interlandı küçülüyor. Ayazağa, Maslak ve Huzur mahalleleri Şişli’den alınıp Sarıyer’e bağlanıyor.

Kendisi belediyecilik hizmetlerine başarılı olduğu için sürekli Şişli’de Belediye Başkanlığını kazanıyor. Önümüzdeki seçimde de kazanacağını anketler gösteriyor. Bu nedenle Şişli interlandı daraltılıyor.

Siyasi iktidar Sn. Sarıgül’e ”senin olsun ama küçük olsun” diyor.

Sn. Sarıgül TDH hareketini durdurmanın vebalini ödemeye başladı. Belki aklı başına gelir de tekrar harekete geçer.

Üsküdar Belediye Başkanı belediyecilik sorunlarını çözmüş. Şimdi yatırımlara hız veriyor.

Altunizade İlahiyet Fakultesi Cami İnşaatı ve Çengelköy Spor tesisleri Başkanın başarısını gösteriyor.

Çengelköy Havuzbaşındaki arıtma tesisi hızla bitiriliyor.

Ancak, bu yatırım etrafa rahatsızlık vermeye başladı. Adeta, Yalıboyu caddesi üzerinde toz yağıyor. Sakinler Balkona tozdan çıkamadıklarını şikayet ediyor. Aman başkan toza çare.

Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu Belediyecilik hizmetleri konusunda başarısızlıkta başarılı. Hizmetler tartışma ile düzeltilecek seviyede olumlu değil. Daha kötüsü olamaz.

Mustafa Farsakoğlu, Belediye’nin gücünü de kullanarak kendine yakın kişilerin delege seçilmelerini kıl payı sağlamıştı. Bu sayede Adalar CHP İlçe Yönetimini kendi yandaşlarından oluşturmuş idi. Üyeler ile yapılacak ön seçimde hiç şansı yok. Muhalifler bunu biliyor ve ”İSTEMEZÜK” diyerek kazan kaldırıyor.

17.10.2012 günü Büyükada’da toplantı yapan muhalifler ”ön seçimler ile adayımızı üyeler belirlesin” diyor.

Delege seçimleri sırasında G. Doğanı aşağılayarak tanımayan Onbaşı şimdi onunla resim çektirerek üyelere mesaj veriyor ve bir zamanlar koltuk deyneği olduğu Sn.Farsakoğlu’na meydan okuyor.

Adalar’da CHP kazanı kaynıyor. Sn. Farsakoğlu ve seçilmiş ekibin canı sıkılıyor.Ancak Sn. Başkan İl Teşkilatını ikna etme yöntemlerini iyi biliyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 31 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.