Narman: “Ercan Akpolat kapı kapı dolaşıp rapor almaya çalışmış”

Narman: “Ercan Akpolat kapı kapı dolaşıp rapor almaya çalışmış”
Yayınlama: 30.10.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:15
A+
A-

Adalar Belediyesinin başkanları hakkında “geldiği günden beri yemek içmek dışında bir şey yapmadı” yorumunu ve gündemdeki İBB-TÜGVA tartışmaları konularında Ozan Narman dikkat çekici açıklamalarda bulundu. CHP Adalar İlçe Başkanı Ali Ercan Akpolat’ın siyasi şov yaptığını ve hepsi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Ş.A: Ozan Bey, Adalar Belediyesinin kendi başkanları hakkında yaptığı yorumla ilgili süreci bize anlatır mısınız? Daha sonra belediye siber saldırıya uğradık demişti.

O.N: Adalar Belediyesi sayfasına bakıyordum. Zaten ben yorum yapmadan kısa bir süre önce belediye bir paylaşım yapmış bende altına bir yorum yapmıştım. On saniye geçmedi “zaten geldiğinden beri yeme içme dışında bir şey yapmıyor” diye benim yaptığım yoruma cevap yazdılar. Hemen ekran görüntüsü aldım. Ben görüntüyü aldıktan sonra belediye saniyeler içinde yorumu sildi. Ekran görüntüsü aldığım belediyenin yorumunu kendi Facebook sayfamda paylaştım. Daha sonra bu paylaşım yerel ve ulusal basında gündem konusu olunca belediye bir açıklama yaparak siber saldırıya uğradıklarını, gereken şikayetlerin hemen yapılacağını belirttiler. Ben o sıralar İzmir’de bulunuyordum. İzmir’den İstanbul’a gelerek konuyla ilgili çalışmalara başladım. Araştırmalarımda konuyla ilgili Adalar Belediyesinin ne bir savcılık nede başka bir şikâyetin olmadığını öğrendim. Eğer bir başvuru varsa belediyenin şikâyet başvurusunu kamuoyuyla paylaşmasını istiyorum. Hiçbir evrak paylaşamazlar çünkü böyle bir başvuru yok. Bu paylaşımı belediyede sosyal medyayla ilgilenen kişi yaptı, adım gibi eminim. Zaten siber saldırı olsa hesaplarını günlerce geri alamazlar.

Ş.A: İBB ile TÜGVA arasında çıkan Büyükada İskelesinde bulunan yer ile ilgili tahliye tartışmalarında Ali Ercan Akpolat ‘ın kolunu incittiği ve günlerce sargıyla dolaştığı sosyal medyada konuşulmuş, kendisi tarafından resimler paylaşılmıştı. Bu konuyla da ilgili bir araştırma yaptınız sanırım bizimle paylaşır mısınız?

O.N: İBB ile TÜGVA arasında Büyükada İskelesinin üst katındaki yerle ilgili tahliye tartışmaları oldu. Bu konuyu da kapı kapı gezerek araştırdım. Topladığım bilgiler dahilinde bu konuyla ilgili Adalar Cumhuriyet Başsavcılığına Canan Kaftancıoğlu, Erdem Gül, Ali Ercan Akpolat ve Adalar Belediyesi sosyal medya hesabını yöneten hakkında suç duyurusunda bulundum. Çünkü ben doğma büyüme Adalıyım. Önceden planlanarak organize bir şekilde polise saldırı düzenlendi. İBB zabıtaları akülü araçları toplayacağız diye Adalara getirilip zabıta müdürü tarafından TÜGVA’nın yerine yönlendirerek polisle karşı karşıya getirildi. Bu bizim gibi vatan/millet sevdalılarını derinden üzdü. Hepsinin hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum. Şu an dosya Adalar Cumhuriyet Başsavcılığı’nda. Savcı Bey inceliyor sanırım veya bugünlerde bakacak. Bakalım sonuç ne olacak? Ercan Akpolat’a gelirsek. O konuyla da ilgili bir araştırma yaptım. Olay günü bir itiş kakış oluyor. Bir kadın yere düşüyor. Polis kadını kaldırmak isterken polisin yardımını istemeyip yanındaki arkadaşına “benim resmimi çek” diyor. Kısacası burada olanlar planlı. Ercan Akpolat’ın ise kolunda müzmin bir sakatlık var. Olaydan 4 gün önce arkadaşlarına “kolum ağrıyor” diyor. Olay günü Canan Kaftancıoğlu talimatıyla anakaraya hastaneye gönderiliyor, rapor almak için. Bunlar özel bir hastaneye gitmişler ama rapor alamamışlar. Hastaneden hastaneye sevk oluyor “Başkanımızı dövdüler” diye. Hastaneye sadece giriş görünüyor, detayı yok. Uygulanmış tedavi veya yazılmış ilaç yok, o gün ve birkaç gün İçinde. Tamamen yalan. Çünkü Ali Ercan Akpolat Twitter hesabından yaralandığı iddia ettiği koluyla slogan atıyor. Burada amaç mağduru oynamak. Ercan Akpolat bir hafta boyunca kolu sargılı bağlı oldukları dernekleri gezdi. Siyasi şov yaptı, insanları kışkırttı Rapor yok, yaralanma yok varsa yayınlasınlar görelim. Gerekirse özür dilemesini biliriz. Gelelim Büyükada İskelesinin üst tarafından alt tarafa. Burası 1. Sınıf tarihi eser ve Kamu binası, burada Ali Ercan Akpolat’ın kardeşi hediyelik eşya satan bir yeri var, işgalci vaziyette. Satış yaptığı yerin içkili ruhsatı var. Ruhsat Ali Akpolat’ın üzerine. Şu an işgal durumunda. Bu konuyla da ilgili Pazartesi suç duyurusunda bulunacağım.

Ş.A: Savcılığa verdiğiniz suç duyurusunu bizimle paylaşabilir misiniz?

O.A: Bizde her şey açık, gördüğüm suç unsurlarını dilekçeye yazdım, dilekçeyi de paylaşabilirsiniz

Röportaj: Şükrü ABANOZ

Adalar Cumhuriyet Başsavcılığına

Büyükada iskelesinde 6 Ekim günü Erdem Gül, Canan Kaftancıoğlu ve teşkilatlarının yaptığı eylemde Adalar emniyeti ve kaymakamlık makamına karşı işlenen suçlar Türk milletinin bir bireyi olarak zoruma gitmiştir ve Adalar ilçesinin geleceği hakkında endişelerim doğmuştur.

Videoyu izlediğimde aklıma güneydoğuda yaşanan hendek olayları geldi. Orada da belediyeler halkı devlete karşı kışkırtıp provokatif eylemler yapıp, kamu kurumu olan belediyelerin imkanlarını devlete karşı kullanıyorlardı.

Aynı şekilde Adalar belediyesi imkanlarını kullanıp devlete ve kanunlara karşı saldırı olmuştur. Bu eylemde Belediye çalışanları ve belediye resmi sosyal medya portalı kullanılarak önceden tasarlanmış bu provokatif eylem Erdem Gül ve Canan Kaftancıoğlu tarafından yönetilmiştir.

İnsanlar resmi kurum olan Adalar belediyesi resmi sitelerinden bu provokatif eyleme davet edilmiş,eyleme gelen insanlar ve olayı Adalar belediyesi sosyal portalından izleyen insanlar Türk polisi ve kaymakamlık makamına karşı kışkırtılıp, rencide edilmiştir. Tügva’nın polisleri Tügva’nın kaymakamı diyerek devlet kurumlarının Tügva’nın adamı olduğunu söyleyip algı oluşturup Türk polisini ve Kaymakamlık makamını çağırdıkları insanlara kasıtlı olarak yuhalattırmış ve polisin işine engel olmaya çalışılmıştır. Türk polisi ve Kaymakamlık makamının şeref, saygınlığı ve onuruna saldırı yapılmıştır.

Bu tür saldırganlıklar Türk polisine Adalar CHP ilçe başkanı Ercan Akpolat tarafından yapılmıştır. 128 milyar eylemlerinde Ercan Akpolat tarafından karakolda, karakolun evrak odasında görevli polisten habersiz resim çekilerek sosyal medyada Ercan Akpolat’ın bir videosu eklenerek videoda Ercan Akpolat’ın dhkpc’nin kullandığı sol elle zafer işareti sembolü kullanılarak yine Türk polisinin üzerine oynanmıştır.

Böyle eylemlere göz yummak görmezden gelmek ileride daha büyük sorunlar yaratır ki 6 Ekim de gördük bunları!!!

Daha önce Adalar CHP ilçe başkanı Ercan Akpolat resmi sosyal medya portallarından gri bültenle aranan yakalanarak ceza evine gönderilen dhkpc militanı İbrahim Gökçek’in resmini paylaşarak terör ve terörist övme suçu işlemiştir. Ama ne yazık ki bu anlattığım olaylarla ilgili adli işlem yapılmamıştır.

Bu olaylarla ilgili, Türk devletine, Türk polisine ve kaymakamlık makamına karşı işlenen, Türk polisi ve kaymakamlık makamının şerefine, saygınlığına onuruna yapılan saldırıdan, halkı Türk polis ve kaymakamlık makamına karşı kışkırtmasından, önceden tasarlanmış bu provokatif eylemlerde kamu kurumu olan Adalar belediyesinin ve belediyelerin çalışanları kullanıldığından Adalar belediyesinin resmi sosyal medya hesaplarından eyleme destek ve çağrı yapıldığından dolayı, bu eylemlerin tasarlayıcısı Canan Kaftancıoğlu, Erdem Gül, Adalar belediyesi sosyal medya sorumlusu ve yazımda devlete karşı çeşitli suçlara karışmış Adalar CHP ilçe başkanı Ercan Akpolat’tan Türk milletinin bir bireyi olarak davacı ve şikayetçiyim.

Gereğinin yapılmasını rica ederim.

Ozan Narman.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 7 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.