Pekin:”Barınak ihalesi yapılsın”

Pekin:”Barınak ihalesi yapılsın”
Yayınlama: 05.04.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:13
A+
A-

Büyükada’da ‘4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’ dolayısıyla Adalar Belediyesi binasının önünde toplanan hayvanseverler, veterinerlik hizmetlerinden memnun olmadıkları ve sokak hayvanlarıyla ilgili taleplerinin yerine getirilmediği gerekçesiyle eylem yaparak ‘Mustafa Ün İstifa’ yazılı pankart açmış eylem Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

Gündemde olan konu için Adalar DSP İlçe Başkanı Nail Murat Pekin’den bir öneri geldi. Pekin Adalar Belediyesinin barınak ihalesi yapması gerektiğini altını çizdi.

Pekin: “O mecliste olan ve dertlerini anlatmak için çırpınan insanları görünce üzüldüm. Bence boşuna kendilerini parçaladılar.  Sorsalardı o Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan o tuhaf adama, hiç o barınağa gittin mi diye?

Acaba ne cevap verirdi?

Ben barınaģın nerede olduğunu bildiğinden bile emin değilim. Ama yanlış adrese gitmişler. Doğru adres onu buraya gönderen Ankara’daki Genel Başkan koltuğunda oturan zattan başkası değil.

Bence sokak hayvanlarını korumak için orada kendilerini parçalayan arkadaşlar eğer o mecliste barınak ihalesi yapılsın diye diye gitselerdi işte o zaman oradaki bazı meclis üyelerinin ilgisini çekebilirlerdi.  Zira ihale, para gibi kelimeler gündemlerini daha kolay ilgilendirirdi.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.