Pes artık bu kadarı da olmaz!

Pes artık bu kadarı da olmaz!
Yayınlama: 23.07.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

Adalar’da hediyelik eşya satan bir şahsın Büyükada sahildeki Deniz Kızı’nın yanına sahile şeridine seyyar araba koyması Adalıları çileden çıkardı.

Pes artık bu kadarı da olmaz!

Adalar’da üzerindeki tartışmaların bir türlü bitmediği hediyelik eşya satan seyyar arabalar devamlı şikâyete konu oluyor. Son olarak Büyükada Gülistan Caddesi üzerindeki Deniz Kızı’nın yanına, sahil şeridinin önüne koyulan hediyelik eşya satan seyyar araba Adalıları çileden çıkardı.

Vatandaşların şikâyet ettiklerinde ise aldıkları cevap düşündürücü. Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’in çocukluk arkadaşı olduğu belirtilen şahsı şikâyet eden Adalılara Zabıta memurunun, “Başkan yardımcısı Engin Beyi arayın” demesi Adalar’da artık tuzun koktuğunu bize gösteriyor.

Pes artık bu kadarı da olmaz!
Pes artık bu kadarı da olmaz!

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 3 Yorum
  1. andrea dorya2 dedi ki:

    Adalıların şikayet etmeye hakkı var mı?
    Kör parmağım gözüne misali, fanatik duygularla oy verirseler böyle olur. Aynı kadro tekrar aday olsun Stokholm Sendromu misali ya da Deveyi diken insanı…. Örneği oylar yine aynı sepete.

  2. bisikletci dedi ki:

    kimki o hangi memurmus ismi cemali yokmuymuskine

  3. Mülayim MUTEDİL dedi ki:

    Yuh artık diyor baska da bir şey demiyorum. Bu kadar pespaye, bu kadar rezil, bu kadar pis bir görüntü şimdiye kadar gerçekleşmemişti. Madem bu kadar eşinizi, dostunuzu, hemşerinizi sahiplenicisiniz; belediyenin önünde veye içinde tezgâh açtırın, yol buldurun, değerli kardeşim. Yarın öbür gün bu herifin, belediyenin halkın girmesi için denize koydurduğu merdivenlere SALÇA OLUP, PARA İSTEMEYECEĞİ ne malûm.