Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. Yıl dönümü Adalar’da kutlandı

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. Yıl dönümü Adalar’da kutlandı
Yayınlama: 14.04.2019
Düzenleme: 13.12.2022 15:28
A+
A-

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174. Yıl dönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Adalar İlçesi’nde de çeşitli etkinliklerle kutlandı

Etkinlikler kapsamında, Büyükada Şehit Murat Yüksel İlkokulu öğretmen ve öğrencileri İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Büyükada Polis Merkezi Amirliğini ziyaretler ettiler.

Çocuk Büro Amirliği ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personellerince Kınalıada Mehmetçik İlkokulu Öğretmen ve öğrencilerine ziyaret gerçekleştirildi.

Çocuk Büro Amirliği ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personellerince Heybeliada ilkokulu Öğretmen ve öğrencilerine ziyaret gerçekleştirildi.

Çocuk Büro Amirliği ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personellerince Burgazada Sait Faik Abasıyanık ilkokulu Öğretmen ve öğrencilerine ziyaret gerçekleştirildi.

Çocuk Büro Amirliği ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personellerince Büyükada Özel Rum ilkokulu Öğretmen ve öğrencilerine ziyaret gerçekleştirildi.

Çocuk Büro Amirliği ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personellerince Büyükada Çocuk Gündüz Bakımevi Öğretmen ve öğrencilerine ziyaret gerçekleştirildi.

Adalar Müftülük Anaokulu Öğretmen ve öğrencileri İlçe Emniyet Müdürlüğününe ziyaret gerçekleşti.

Adalar İlçe Emniyet Müdürü Murat Bingöl 10 Nisan Polis Haftası Kutlama Mesajında:

“Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren meşlektaşlarımın 174. Kuruluş yıldönümünü kutlar, Şehitlik mertebesine ulaşan meslektaşlarımı rahmet ve minnetle anarken Gazilerimize şükranlarımı sunar, Türk Polis Teşkilatının bütün mensuplarına başarılar diliyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum”ifadelerini kullandı

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.