Ramazan Bayramı’nda İETT Adalar’da neden vatandaştan ücret aldı?

Ramazan Bayramı’nda İETT Adalar’da neden vatandaştan ücret aldı?
Yayınlama: 08.05.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:13
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 29 Nisan Cuma akşamı başlayan Ramazan Bayramı tatili için hazırlıklarını tamamlamış, İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile 2-3-4 Mayıs Ramazan Bayramı tatilinde toplu ulaşım araçları ücretsiz hizmet vermişti.

Ramazan Bayramın'da İETT neden vatandaştan ücret aldı

İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile 2-3-4 Mayıs Ramazan Bayramı tatilinde toplu ulaşım araçları ücretsiz olarak hizmet verirken Adalar’da İETT araçlarının neden ücretli olduğu kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

Ramazan Bayramı’nda İstanbul’da toplu taşıma ücretsiz olurken, Şehir hatlarına ait vapurlar ve özel yolcu motorları akın akın adaya ücretsiz yolcu taşırken, Adalar’da İETT araçlarının ücret alması, bu araçlarla ilgili birileriyle özel bir takım anlaşmaların mı olduğu sorularını gündeme taşıdı?

Öyle ya, İstanbul’da bütün toplu taşıma araçları ücretsizken, bu araçlar neden ücretli?

Hatırlanacağı üzere İETT’nin Adalar’da toplu taşımada kullandığı araçlar Çin’den golf aracı olarak getirilmiş, trafiğe çıkma yeterliliği olmadığı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel izniyle kullanılmaya başlanılmıştı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.