Salı günü Kınalıada’ya şezlong operasyonu mu var? Emniyet güçlerine yazı yazıldı mı? Adalar’da şezlonglar kaldırılacak mı?

Salı günü Kınalıada’ya şezlong operasyonu mu var? Emniyet güçlerine yazı yazıldı mı? Adalar’da şezlonglar kaldırılacak mı?
Yayınlama: 14.04.2024
A+
A-

Son dakika haberine göre Adalar’daki kıyı şeridine konulan sezlonglar kaldırılıyor. Salı günü Kınalıada’dan başlayacak olan işlem tüm Adalar’da uygulanıp uygulanmayacağı ise bilinmiyor.

Edinilen bilgiye göre Adalar Belediyesi Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir yazı yazarak Salı günü Kınalıada’daki sahil şeridindeki sezlogların kaldırılacağını bildirerek gerekli olan güvenlik önlemlerinin alınmasını istedi.

Adalılar ise, deniz sezonunun açılmadan emniyet güçleri kullanılarak uygulanacak olan bu işleminin çokta inadırıcı gelmediğini konuşuyor. Konuştuğumuz şezlong işi yapan bir Adalı ise: “Her yeni başkan seçildiğinde böyle kararlar alınıyor. Amaç esnafı sıkıştırıp veya gözdağı verip para koparmak. Duyduğum kadarıyla belediyede para yokmuş. Belediye çalışanlarının maaşlarıda İETT’den alıp ödemişler. Bu hep böyle olmuştur. Biz devlete vergimizi ödüyoruz. Bir süre sonra yine sezlongları koyarız” dedi.

Hatırlanacağı üzere 2004 yılında seçimi kazanarak CHP’den başkanlık koltuğuna oturan Mustafa Farsakoğlu ve yardımcısı şuanki Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat’ın ilk işi şenzongları kaldırmak olmuştu. Daha sonra ise nasıl bir anlaşma olduysa şezlonglar tekrar sahil şeridindeki yerini almıştı.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.