Şehir Hatları 9 Eylül’de Adalar’da Kış Tarifesine geçiyor; İşte Adalar Kış tarifesi

Şehir Hatları 9 Eylül’de Adalar’da Kış Tarifesine geçiyor; İşte Adalar Kış tarifesi
Yayınlama: 06.09.2024
A+
A-

Şehir Hatları, yaz tarifesinin sona ermesiyle birlikte kış tarifesine geçiş yapıyor. Kış tarifesi 9 Eylül 2024 – 22 Haziran 2025 tarihleri arasında geçerli olacak.

Şehir Hatları, bu yaz faaliyete geçirdiği Tuzla-Pendik-Büyükada Hattı’nda kış boyunca da sefer yapmaya devam edecek. Toplam 31 hatta hizmet vererek yılda 40 milyondan fazla yolcu taşıyan Şehir Hatları, kış tarifesi boyunca da yolcularına ulaşım imkânı sunacak.

11 Yeni Hat Açıldı

Şehir Hatları, en son açtığı Tuzla-Pendik-Büyükada Hattı ile birlikte, 2019 yılından itibaren toplam 11 yeni hat açarak ulaşım ağını genişletti. Kış tarifesi süresince de son beş yılda açtığı Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu Ring Hattı, Beykoz-Sarıyer Hattı, Aşiyan-Üsküdar Hattı, Kadıköy-Haliç Hattı, Beşiktaş-Haliç Hattı, Bostancı-Moda-Karaköy-Kabataş Hattı, Maltepe-Adalar Hattı, Bostancı-Adalar Ring Hattı, Çengelköy-Kabataş Hattı, Ortaköy-Beşiktaş-Eminönü Hattı ve Tuzla-Pendik-Büyükada Hatları ile toplam 31 hatta hizmet vermeye devam edecek.


Boğaz Turları da Kış Tarifesine Dahil


Şehir Hatları, İstanbul’un eşsiz manzaralarını keşfetmek isteyenler için Boğaz Turu hizmetini de kış tarifesi boyunca sürdürecek. Uzun ve Kısa Boğaz Turu, her gün bir kez düzenlenecek.

Kış tarifesiyle ilgili detaylı bilgilere tüm Şehir Hatları iskelelerinden, Şehir Hatları internet sitesi, mobil uygulaması, sosyal medya hesapları ve Alo 153 Çözüm Merkezi’nden ulaşılabilecek.

Şehir Hatları 9 Eylül'de Adalar'da Kış Tarifesine geçiyor; İşte Adalar Kış tarifesi Şehir Hatları 9 Eylül'de Adalar'da Kış Tarifesine geçiyor; İşte Adalar Kış tarifesi Şehir Hatları 9 Eylül'de Adalar'da Kış Tarifesine geçiyor; İşte Adalar Kış tarifesi Şehir Hatları 9 Eylül'de Adalar'da Kış Tarifesine geçiyor; İşte Adalar Kış tarifesi Şehir Hatları 9 Eylül'de Adalar'da Kış Tarifesine geçiyor; İşte Adalar Kış tarifesi Şehir Hatları 9 Eylül'de Adalar'da Kış Tarifesine geçiyor; İşte Adalar Kış tarifesi Şehir Hatları 9 Eylül'de Adalar'da Kış Tarifesine geçiyor; İşte Adalar Kış tarifesi Şehir Hatları 9 Eylül'de Adalar'da Kış Tarifesine geçiyor; İşte Adalar Kış tarifesi Şehir Hatları 9 Eylül'de Adalar'da Kış Tarifesine geçiyor; İşte Adalar Kış tarifesi

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.