Şehir Hatları Adalar’da yaz tarifesine geçiyor

Şehir Hatları Adalar’da yaz tarifesine geçiyor
Yayınlama: 10.06.2024
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları’nın kış tarifesi sona eriyor. Yeniden düzenlenen yaz tarifesi ise 17 Haziran-8 Eylül tarihleri arasında uygulanacak. Şehir Hatları, yaptığı yeni düzenlemelerle bazı hatlardaki sefer sayılarını arttırdı. Tarife, 8 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek

Beşiktaş-Adalar Hattı’na 2023 yaz tarifesinden farklı olarak 2 sefer daha eklenirken, 2019 yıl sonu ile 2023 arasında açtığı Maltepe-Adalar Hattı, Bostancı-Adalar Ring Hattı, devam edecek.

Yaz tarifesi boyunca Adalar Hattı da yoğun bir şekilde hizmette olacak. Kabataş-Adalar, Adalar-Beşiktaş, Bostancı Adalar Ring Hattı’nın yanı sıra Bostancı-Büyükada-Sedef Adası Hattı da geçen yıl olduğu gibi bu yıl da hizmette olacak. Maltepe-Büyükada-Heybeliada-Burgazada-Kınalıada Hattı’ndaki seferler de devam edecek. Bostancı-Adalar Ring Hattı’nda her gün uygulanan gece seferleri de yaz boyunca devam edecek.

Yaz tarifesi kitapçığına; tüm Şehir Hatları iskelelerinin yanı sıra; Şehir Hatları internet sitesi, mobil uygulaması ile sosyal medya hesaplarından ve Alo 153 Çözüm Merkezi’nden ulaşılabilecek.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.