Serkan Güngör’e hain saldırı

Serkan Güngör’e hain saldırı
Yayınlama: 13.06.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

Adalar Belediyesi eski bilgi işlem şefi Serkan Güngör’e bugün 16.30 sularında bir saldırı gerçekleşti. Büyükada’da gerçekleşen saldırıda Güngör ağır bir şekilde yaralandı.

Serkan Güngör'e hain saldırı

Bir süredir Adalar Belediyesi’ndeki FETÖ yapılanmaları hakkında Facebook hesabından paylaşımlarda bulunup Adalar Belediyesi aleyhinde paylaşımlarda bulunan Güngör’e bugün saat 16.30 sularında Büyükada’da 7-8 kişi oldukları belirtilen şahıslar tarafından kazma kürekli saldırıda bulunuldu.

Saldırıda kafasına darbe alan Güngör’ün başında yarık olduğu, sekiz dikiş atıldığı şuan Dr. Lüftü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kırmızı alanda müşahede altında tutulduğu, doktorların öldürmeye yönelik saldırı olduğunu belirttiği, beyin kanaması şüphesiyle hastanede müşahede altında tutulduğu gelen bilgiler arasında.

Güngör’ün Büyükada’daki kaçak bir inşaat çalışmalarını görüntülemeye çalıştığı anda saldırının yapıldığı gelen bilgiler arasında. Saldırıyı yapanların polis tarafından ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldüğü belirtiliyor. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Serkan Güngör'e hain saldırı
Serkan Güngör'e hain saldırı

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 4 Yorum
  1. andrea dorya2 dedi ki:

    Bu saldırı gösteriyor ki Serkan Güngör’ün tüm tespit ve yorumları doğru. Savcılığın bu güne kadar yazılan tüm iddiaları dikkate alması gerekiyor. Serkan Güngör’ geçmiş olsun diyoruz.

  2. Dr. Şuben dedi ki:

    Eleştirilere şiddetle cevap verenlerle verdirenlerin demokrasiyle çelişikliğini İNKÂR ETMEK MÜMKÜN DEĞİLDİR…
    Daha vakit kaybetmeden, savaş denizinde barış taneleri olan adaların günkü hale gelmesinin nedenlerini ve ardındaki sorumluları tespit etmemiz gerekiyor.

  3. İhbar dedi ki:

    Adalar Belediyesi İmar Müdürlüğü şuan Serkan güngörün görüntülemeye çalıştığı kaçak binanın daha önce mühürlenmiş gibi göstermek için sahte mühür yapıyor. Savcılara şimdi ihbar ediyorum. Sahte mühür hazırlayıp sanki daha önce mühürlenmiş gibi yapacaklar

  4. Büyük ada dedi ki:

    Savcılık tügva olaylarında polise saldıran chp yönetimi ve adalar belediyesi yönetiminin ifadesini çay ikram ederek almıştı iddaları varken neye güveneceğiz.