Sevgili CUMHURİYET HALK PARTİLİ kardeşlerim

Sevgili CUMHURİYET HALK PARTİLİ kardeşlerim
Yayınlama: 27.07.2013
Düzenleme: 16.11.2013 10:04
A+
A-

erkan-doğan-0001677

Sevgili CUMHURİYET HALK PARTİLİ

Kardeşlerim

Büyüklerim

Baylar, Bayanlar,

 

Ülke konjonktürünün geldiği bu dönemde partimizin öne çıkması daha da kolaylaşmışken  yerel seçimlerin yaklaşması ile örgütlerde bir takım sancıların  başladığını görüyoruz.

Adalarımızda bu sancıları şiddetle yaşamaya başladı. Yıllardır ilçemizde partimizin öncüsü olduğunu zannedenler, bileyledikleri kılıçlarını yine kılıflarından çıkardılar. Partimizin hiç bir eylemine katılmayan, hiçbir çalışmasında yer almayan, partinin kapısından içeri girmeyen, insanlardan kopuk gününü batak partilerinde geçiren, 12 Haziran 2011 seçimlerinde kahveden çıkmayan bu muhteremler yine partinin sahipleri gibi partiye yön vermeye başladılar.

 

SEVGİLİ PARTİLİM

 

Bu güne kadar yönetimde olma ve yönetim etme anlayışlarını eleştirdiğimiz ilçe örgütümüzün bir takım üyeleri  ve belediye başkanımızla bir takım gruplar partimizin askerleri olan sizleri ve bizleri yok sayarak yeni oyunlar sergiliyorlar. En çirkin oyunları da son olarak kendi özgür iradelerini kullanamayan ,bir irade sergileyemeyen yedeklerden oluşan ilçe yönetimi ile birlikte sergiledikleri oyundur.

Bir gömleğin düğmelerinden biri yanlış düğmelenirse hepsi yanlış düğmelenir.Parti üye yazımı yanlışsa buradan çıkacak delege yanlış olur.Bu yanlıştan da yanlış yönetim olur. Son yönetimde böyle olmuştur. Yönetim bir türlü istikrar sağlayamamış ve toplumda güven kaybetmişken bu kez de ilçe başkanımız belediye başkanlığı için istifa edince her şey bir anda görünür hale geldi. Asil üyelerin istifasından sonra yedek üyelerle tamamlanan ilçe yönetimi doğal olarak kendi aralarında seçecekleri bir ilçe başkanı ile seçime kadar çalışmalarına devam etmeleri beklenirken ne yazık ki belediyenin telefon baskılarının, yenilen yemeklerinin ve batak oyuncuların etkisi ile kendi özgür iradelerinden uzaklaşarak dışarıdan bir başkan seçimi yapılmıştır, ne yazık ki bunu tezgahlayanlar partililerin ve aday adaylarının haberi olduğunu söyleyebilmektedirler bu yalanlarını da kınıyorum  .

 

İlçe başkanının istifasından sonra yapılması gereken şöyle olmalıydı

 

1-Kendi aralarından birini başkan adayı seçip partiyi yerel seçime götürmek. Delegeler bunlara yönetim etsinler diye oy vermişti .

 

2- Kendi aralarında bir başkan seçemiyorlarsa delegelerin onlara verdiği yetkiyi ve yönetim etme gücünü tekrar geri verip istifa etmeleriydi ve ilçeyi olağan üstü kongreye götürmek olmalıydı .

 3-Daha önce  açıkladığım gibi il tarafından bir parti büyüğüne başkanlık görevi verilmeli aday adaylarının önereceği birer isimle kendisinin de belirleyeceği isimlerden oluşan bir yönetim oluşmalı. Bu yönetim partiyi ya secime, ya da kongreye taşımalıydı.

SEVGİLİ partilim

 

Oluşan yeni yönetim bir kukla yönetimdir.düne kadar sayın Farsakoğlu’nu Ada Vakfı yönlendiriyor diyenler acaba bu oluşturdukları yönetim için ne diyecekler. Bu yönetim seçime gidemeyecektir. Partimizi ilçemizde bir kaos beklemektedir. Bu partimiz için ayağımıza gelen kısmeti tepmek olacaktır. Ben bir aday adayı olarak sizlerin katılımıyla demokratik bir biçimde çıkacak olan her adayın yanında olacağımı deklare etmiştim. Sizleri ve bizleri yok  sayan kendilerini partinin sahibi gören ve gücü başka yerlerde arayan her adayın veya grupların başarılı olma şansı yoktur.Ben Erkan Doğan  olarak tablonun böyle gelişebileceğini gördüm ve son ilçe kongresinde her kese birlik çağrısı yaptım o gün bunu göremeyenler tabi ki bu gün sessiz kalacaktır. Arkamıza bakalım ve önümüzü temizleyerek yolumuza devam edelim.

Saygılarımla…

CHP Adalar Bld.Bşk. Aday Adayı

G. Erkan DOĞAN

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 6 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.