13 Ocak 2026 tarihinde Büyükada’nın en bilinen ve en yoğun kullanılan akslarından biri olan Gülistan Caddesi’nde önemli bir müdahale gerçekleştirildi.
İstanbul,
0°C
hafif kar duşu
Ünlü yönetmen Sinan Çetin adının bütünleştiği Cihangir’i terk etme kararı aldı. Çetin, aldığı mülkleri satıp semt değiştiriyor. Yönetmen artık Adaları’nın en büyüğü olan Büyükada’da yaşayacak.
Uzun süredir adalarda mülk almak için uğraşan Çetin’in Cihangir’in gürültüsünden kaçıp daha sessiz bir hayatı tercih ettiği öğrenildi.
Sabah Gazetesi’nden Ömer Karahan’ın haberine göre; ünlü yönetmen, Büyükada’nın gizli koylarından birinde iki villa satın aldı. Çetin, Büyükada’da daha önce oturduğu villanın kaçak eklentileriyle gündeme gelmiş ve oturduğu villayı satmıştı.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.