Büyükada’da, “Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar” dizisinin çekimlerinin yapıldığı tarihi Konak da yangın çıktı. İlk belirlemelere göre, yangında bir kişi hayatını kaybettiği belirtiliyor.
Hayatını kaybeden kişinin dumandan zehirlenme mi yoksa kalp krizi mi sonucu öldüğü, yapılacak otopsi ile netleşecek. Cenaze, Büyükada Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası’na kaldırıldı.
Yangın, Nizam Mahallesi’nde bulunan konağın üst katındaki bir odada başladığı iddia ediliyor. Alınan bilgilere göre, yangına ilk olarak çevredeki vatandaşlar müdahale etmeye çalıştı ancak itfaiyeye haber verilmesi gecikti. Olay yerine sonradan ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor. Polis ve sağlık ekipleri de bölgede incelemelerine devam ediyor.
Olayla ilgili detaylar netleştikçe kamuoyuyla paylaşılacak.