Tavşana kaç,tazıya tut

Tavşana kaç,tazıya tut
Yayınlama: 16.07.2013
Düzenleme: 16.07.2013 22:40
A+
A-

Tavşana kaç,tazıya tut

 

 

Tavşana kaç,tazıya tut

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul V numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulunu’nun 16.11.2012 gün ve 819 sayılı kararıyla Yassıada’nın  sit alanı’ndan çıkartıldığı ve bu belgenin altında Adalar belediyesinin  kurula temsilci olarak atadığı Sumru Süslü’nün imzası olduğu ortaya çıktı.

Bu belgeyi gördüğümüzde aklımıza şu soru geldi;Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu usta bir siyasi manevra yapıp tavşana kaç,tazıya tut taktiğimi uyguluyor?

Bilindiği üzere ve gazetemizin bir süredir yaptığı yayınlarda Sayın Farsakoğlu’nun bizce de doğru olarak  Hükümeti eleştiri yağmuruna tuttuğu Yassıada’nın %65’nin imara açılması konusu yaptığı muhalefet ve altta yayınladığımız belge karşılaştırdığımızda Sayın Farsakoğlu’na şu soruları sormak ihtiyacı duyduk;

Adalar Belediye Başkanı Dr.Mustafa Farsakoğlu;

1) Bu belgeden haberiniz var mı?

2)Bu belgenin imzalandığı toplantıda siz de bulundunuz mu?

3)Eğer bu belge müdürünüz tarafından imzalandığında %65 imar uygulanacağından haberiniz yoksa ve yeni öğrendiyseniz,iptali için mahkemeye başvuracak mısınız?

4)Kültür ve  Bakanlığı İstanbul V numaralı Kültür Varlıklarını  Bölge Kurulunu’na Adalar belediyesi kurul üyesi olarak atadığınız belediyenin İmar ve Şehircilik Müdürü ve aynı zamanda Plan ve Proje Müdürünüz olan Sayın Sumru Süslü hakkında ne işlem yapmayı düşünüyorsunuz?

5)Büyük bir ihtimalle sizin bilginiz ışığında imzalanan bu belge için adalılara herhangi bir savunma yapıp özür dilemeği düşünüyor musunuz?

 

kurul-kararı-2707-1576

Şükrü Abanoz-adagazetesi                     16.07.2013

 

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.