DSP Adalar İlçe Başkanı Pekin:”Tesadüf mü?”

DSP Adalar İlçe Başkanı Pekin:”Tesadüf mü?”
Yayınlama: 30.03.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:18
A+
A-

DSP Adalar İlçe Başkanı Murat Pekin’in sorduğu sorular gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Pekin, sorularına bir cevap beklediğini belirterek Fayton Meydanı yarışması, Burger King, Terrace LİDO arasındaki ilişkiye dikkat çekti.

Tesadüf mü

Pekin Ben düz mantıkla hareket eden bir kişiyimdir. Mesela sabah evden çıkacağım zaman pencereden bakarım, hava yağmurluysa ona göre, karlıysa ona göre, güneşliyse ona göre giyinirim. Yağmuru görüp t-short terlik ile çıkmam. Kısaca fantezilerle uğraşmam.
Şimdi bunları neden söylüyorum, Adalar Vakfı diye bir iş yeri var. Hani geçen yaz Ak Parti Belediye Meclisi Üyesi İsmail Hakkı Durmuş’un Burger King olarak işlettiği dükkan. Hani o dükkanın önüne söylentilere göre Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’in talimatıyla kaçak konteyner konularak Burger King yapılan dükkan. Şimdi bu dükkan herkese Adalar Vakfının yeri deniyor. Peki bir dükkan bir vakfın yeri denince ne anlarsınız? O vakıf o dükkanın tapu maliki dersiniz değil mi?
Oysa ki buranın tapusuna baktığınızda, maliklerden birisi Adalar Vakfı başkanı Halim Bulutoğlu, diğeri de Fethullah’ın bankası Bank Asya’nın kurucu ortağı ve imtiyazlı hissedarı olan, 15 temmuzdan beri yurt dışında barınan Ömer Faruk Berksan. Biraz daha açalım, Ömer Faruk Berksan hani Fethullah’ın devri saadetinde, hani Albay Ali Tatar’ların Silivri zindanlarında kafalarına kurşun sıktığı zamanlarda, Adalar Kızılay Derneğinin başkanlığını yapan zat. Hatta hafızam beni yanıltmıyorsa, derneğin yönetim kurulunda yardımcısı da Ak Parti İlçe Belediye Meclisi üyesi İsmail Hakkı Durmuş’un olduğu zamanlar.
Mesela Serdar İnan diye bir zat vardı hani Terrace Lido. Hani Ak Parti Adalar Meclis Üyesi İsmail Hakkı Durmuş’un yöneticisi olduğu site. Nerede o Serdar İnan denilen arkadaş? Fare gibi kaçtığı Kanada’da. Değil mi. Pek kişisel işlere girmeyi sevmem ama bu arkadaş Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ülkeme giriş yaparken beni gözaltına aldırmak için karar da çıkartmıştı. Birden hatırladım işte. Şimdi hatırladım da ’15 temmuz’dan beş sene sonra mı hatırladın’ diye sorabilirsiniz. Fayton meydanı projesi şimdi ortaya çıktı da ondan.
Şimdi gelelim sadete, ben hala sorduğum sorulara cevap bekliyorum.
1-Kaç tane dükkan kiraladınız.
2-Kaç para verdiniz
3-Ne iş yapacaksınız

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.