Türk Kızılayı Adalar Şube Başkanlığı: “Kan Dostum İyilik Sensiz Olmaz”

Türk Kızılayı Adalar Şube Başkanlığı: “Kan Dostum İyilik Sensiz Olmaz”
Yayınlama: 22.07.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:12
A+
A-

Türk Kızılay Derneği İstanbul Büyükşehir Şube Başkanlığı, 26 Temmuz’da Adalar’da kan bağışı organizasyonu düzenledi.

Adalar Kaymakamı Dr. Mustafa Ayhan, konuyla ilgili birimlere gönderdiği yazıyla Büyükada Meydanında gerçekleştirilecek kan bağışı etkinliğinin kamu kurum ve kuruluşlar, STK’lar, mahalle muhtarlarınca duyurularak her türlü desteğin sağlanması husunda gerekenin yapılmasını istedi.

Korona virüs salgınının oluşturduğu etkilerden kaynaklı olarak ve mevsimsel şartlardan dolayı bölgede yaşanan kan ihtiyacını karşılamak amacıyla Türk Kızılayı İstanbul Büyükşehir Şube başkanlığı tarafından 26 Temmuz Salı günü Büyükada’da kan bağışı etkinliği gerçekleştirilecek. Etkinlik, 10:00 ile 18:00 saatleri arası Büyükada Atatürk Meydanı’ndaki Türk Kızılay Kan Bağışı Noktalarına düzenlenecek.

Adalar Kızılay Şube Başkanlığı

Türk Kızılayı Adalar Şube Başkanlığı yaptığı yazılı açıklamada, “Türk Kızılay Adalar Şube Başkanlığı olarak düzenlediğimiz kan bağışı kampanyasında siz kan bağışçılarımızı 26 Temmuz Salı günü saat 10:00 ile 18:00 arası Büyükada Atatürk Meydanı’ndaki Türk Kızılay Kan Bağışı Noktalarına davet ediyor, Kan Dostum İyilik Sensiz Olmaz diyoruz.” İfadelerine yer verildi

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.