Türk lirasını klozete atan Raun Büyükadalı olduğunu söyledi

Türk lirasını klozete atan Raun Büyükadalı olduğunu söyledi
Yayınlama: 26.10.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:11
A+
A-

Güvenlik Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada Türk lirasına hakaret suçu işlediği belirlenen yönelik çalışma yaptı.

Türk lirasını klozete atan Raun Büyükadalı olduğunu söyledi

100 liralık banknotu klozete attığı anları videoya kaydederek sosyal medyada paylaşan ve bu yolla Türk lirasına hakaret suçu işlediği belirlenen Mika Can Raun , polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Türk Ceza Kanunu’nun “devletin egemenlik alametlerini aşağılamak” suçundan adliyeye sevk edildi. Şüpheli, savcılıktaki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla hakimliğe sevk edildi. Hakimlik, Mika Can Raun hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirerek, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına hükmetti.

Büyükadalı olduğunu söyledi

Mika Can Raun 9 Temmuz 2001’de Büyükada doğduğu ortaya çıktı. Sosyal medya fenomeni ve YouTuber olan Raun’un annesinin çok küçük yaşta Şanlıurfa’dan Büyükada’ya geldiğini, babasının Büyükadalı olduğunu söylüyor.

Kendisinin Büyükadalı olduğunu söyleyen Raun, Marmara Üniversitesi’nde Senaryo Yazarlığı bölümünde eğitim görüyor. Mika Can Raun bir zamanlar Beşiktaş’ta yaşamış ancak şimdi yine Büyükada’da yaşıyor ve YouTube kanalının 113 bin abonesi var.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. İSMET KULAKSIZ dedi ki:

    ÇARŞI PAZAR HER YERDE ETİKETLER YOK BOSTAN MANAVIN ÖNÜNDE BİR SAATDE ONLARCA ZABITA GECER GEÇMİŞ-DEN GELEN KÜLTÜR EFENDİM EKSİK KADRO İLE ÇALIŞIYORUZ -GEÇMİŞDEKİLER-DE KAALE ALMADILAR KAYIP ETTİLER KAYIP ETTİLER –UZAYDAN PAZARLARI İZLEME OLANIĞI VAR MI -YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARINDA ETİKET YOK FİŞ KESEN YOK KONTROL YOK DENETİMLER YOK NERDE SAĞLIK MÜDÜRÜ NERDE TARIM İLÇE MÜDÜRÜ AÇIKTA SATILAN SÜTLER DE 2.EL PET ŞİŞELERDE SATILMAKTA