Utanmadan milleti kandırıyorlar!

Utanmadan milleti kandırıyorlar!
Yayınlama: 09.03.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:14
A+
A-

Büyükada’da Deniz Kulübünün yanında park olarak halkın kullanımında olan yerin İETT’nin şarj istasyonu olarak yapılması Büyükadalıların tepkisine sebep oldu.

Utanmadan milleti kandırıyorlar!

Büyükadalıların park olarak kullandığı yerin İETT tarafından elektrikli araçların şarj istasyonu yapılması tepkiye neden oldu. Bu sahil bölgesinde başka park olarak kullanılan bir yer yok. Üstelik tepki çekmemek için üzerine koyulan FEN İşleri Müdürlüğü’nün “bu alanda park ve bahçe çalışması yapılıyor” yalanı ise belediyenin halkını kandırmak ve tepki almamak için düştüğü durumu gözler önüne seriyor.

Resimdeki çöp konteynerinin üstündeki Avcılar Belediyesi yazısını görüp aldanmayın. Evet sevgili okurlar, burası Büyükada. Üzerine “bu alanda park ve bahçe çalışması yapılıyor” yazan yer Büyükada’da Deniz Kulünü’nün yanındaki park olarak kullanılan boş alan. Orada başka halkın kullandığı başka bir park yeri yok.

Yerin üzerinde “bu alanda park ve bahçe çalışması yapılıyor” yazan levha var ama gelen bilgiye göre İETT’nin şarj istasyonu olarak kullanılmak için çalışma yapılıyor. Bir bölüm mahalleli buranın boş bir alan olduğunu, akşam saatlerinde olduğunda şarapçılar/alkol alanlar geldiğini belirtirken bir bölüm mahalleli ise burayı Büyükadalıların park olarak kullandıklarını, çocukların burada oynadıklarını belirttiler.

Burası İETT’nin şarj istasyonu olarak mı kullanılacak?

Madem İETT’nin şarj istasyonu yapacaksın üzerine bu alanda park ve bahçe çalışması yapılıyor diye neden tabela koyarsın?

Milleti neden kandırırsın?

Doğrusu neyse, “İETT’nin şarj istasyonu” diye neden yazmıyorsun?

Halkın tepkisinden korktuğunuz için mi böyle alengirli işlere giriyorsunuz?

Şarapçılardan/alkol alanlardan kurtulmak için mi böyle bir çare düşündünüz? Şarapçılar/alkol alanlar bütün sahil boyunca banklarda var. Oraları ne yapacaksınız?

Baraka tuvaletler, İSTAÇ barakalar, park alanına konan şarj istasyonları derken Adaları mezbeleliğe çevirdiniz…

Utanmadan milleti kandırıyorlar!
Utanmadan milleti kandırıyorlar!

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. andrea dorya 2 dedi ki:

    Kivi adasının sahilleri şarapçılar tarafından işgal edilmiş durumda.
    Söyle bana başkanını söyleyeyim sana mazot markasını. Adam gece gündüz mazot çekerse, sahiller de mazotçudan geçilmez. Allahtan ulaşımı sağlayan otobüsler elektrikli yoksa bir damla mazot vermezdi başkan onlara.