UTANMIYOR MUSUNUZ!

UTANMIYOR MUSUNUZ!
Yayınlama: 12.08.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:16
A+
A-

Büyükada’da çöp kamyonlarının arkasından akan çöplerin pis suları, Büyükadalıların sağlığını tehdit etmeye devam ediyor.

WhatsApp Haber/İhbar Hattı: Büyükada’dan gazetemizin WhatsApp Haber/İhbar Hattına gönderilen resimlerde çöp toplama kamyonlarının arka tarafında bulunan çöp haznelerinden akan çöplerin pis suları, koku bir yana sağlığı tehdit ediyor. Pandemi döneminde devletin maske,mesafe,hijyen kurallarını hatırladığımızda bu ikazların Adalar Belediyesi Başkanı Erdem Gül ve birahaneci başkan yardımcısı Engin Çelik için geçerli olmadığı belli oluyor. Defalarca uyarımıza rağmen Adalıların sağlığını hiçe sayan bu şahıslara Büyükadalıların en güzel cevabı sandıkta vereceğinden hiç şüphemiz yok.

Yaz aylarının en tehlikeli durumlarından biri de salgın hastalıklarına davetiye çıkarması. İşte havanın çok sıcak olduğu bu günlerde ilçe temizliği görevini yerine getirmeye çalışan çöp arabaları adeta tehlike saçıyor! Mahalle aralarında çöp tenekelerinden çöpleri çöp arabasında sıkıştırıp içerideki haznesine istifleyen bu araçların içinde bulunan ve sıkışan çöplerden arta kalan suyun toplandığı bölümden dışarı sızan pis çöp suları sıcak yaz günlerinde hastalığa davetiye çıkarıyor.

Resimde de görüldüğü üzere çöp arabasından sızan pis çöp suları mahalle halkını tedirgin ediyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.