İstanbul Valisi Davut Gül, hafta sonu mesaisini Adalar’a ayırarak “Ailemiz İstanbul” projesi kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Cumartesi günü gerçekleştirilen ziyaretlerde Vali Gül, ilçede yaşayan 9 aileyi evlerinde konuk oldu ve taleplerini dinledi.
Devlet-vatandaş bağını güçlendirmeyi hedefleyen proje çerçevesinde gerçekleşen buluşmalarda, Vali Gül samimi bir atmosferde ailelerle sohbet etti. Çay eşliğinde geçen görüşmelerde, vatandaşların gündelik yaşamları, önerileri ve ilçeye dair görüşleri ele alındı. Çocuklar ve yaşça büyük aile bireyleriyle de yakından ilgilenen Gül, devletin her zaman halkın yanında olduğunu ifade etti.
Ziyaretler sırasında farklı mahallelerde ve yaşam koşullarında yaşayan ailelerle buluşan Vali Gül, şu aileleri ağırladı: Yıldız Ailesi, Alkan Ailesi, Beyleryan Ailesi, Bozkaya Ailesi, Akkuş Ailesi, Boyaçoplu Ailesi, Keser Ailesi, Şenol Ailesi ve İnan Ailesi.Vali Davut Gül’ün, sorunları yerinde incelemek ve çözümleri doğrudan vatandaşlarla paylaşmak amacıyla İstanbul’un tüm ilçelerinde hane ziyaretlerine devam edeceği belirtildi.