WhatsApp Haber Hattı: Adalar’da akülü araç rantı

WhatsApp Haber Hattı: Adalar’da akülü araç rantı
Yayınlama: 07.07.2016
Düzenleme: 13.12.2022 15:41
A+
A-

KINALIADA- Sağlık sebebiyle aciliyet arz eden durumlarda tam teşekküllü sağlık kurumlarından alınmış heyet raporu ile ihtiyacı tespit edilen ve Adalar’da ikamet eden vatandaşlar için 250 kg ağırlık ve 20 km/sa. Hıza sahip 3 ve 4 tekerlekli akülü-elektrik şarjlı araçların belediyenin izni ile kullanılabiliyor.

WhatsApp Haber Hattı: Adalar'da akülü araç rantı
Ancak bu hüküm olmasına rağmen  bu tip hasta araçlarının, plakasız ve ruhsatsız kullanıldığı, gezinti, alış-veriş v.b. keyfî hallerde kullanıldığı,  hastanın değil sağlıklı kişilerin naklinde kullanıldığı, hasta için alınmış bir izin olsa dahi sağlam kişiler ve hatta çocuklar tarafından kullanıldığına hem şahit olmuş hemde çeşitli toplantılarda dinlemiştik.

WhatsApp Haber Hattı: Adalar'da akülü araç rantı

 

WhatsApp Haber Hattımıza duyarlı bir vatandaşımız tarafından gönderilen bu fotoğraflar işin çivisinin çıktığının kanıtı olarak karşımıza çıkmakta. Fotoğrafta hasta olmayan sapa sağlam insanların bırakın kendini, toplu taşımacılığa soyunduğu görülüyor. Değişik saatlerde değişik insanların taşınması bu işin para karşılığı yapıldığı tezini güçlendiriyor. Yollarda kornalarıyla insanları rahatsız ederek adeta kanunlara meydan okuyan bu şahısların 4 arabayla bu ticari taşımayı yaptıkları iddia ediliyor. Resimlerde taşınan şahısların günü birlik adaya gelen insanlar olduğu belirtiliyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.