Yunus Olcay’a Engin Çelik mi yoksa Kaymakamlık mı izin verdi?

Yunus Olcay’a Engin Çelik mi yoksa Kaymakamlık mı izin verdi?
Yayınlama: 28.05.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:17
A+
A-

Adalar Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü marangoz kadrosunda çalışan Yunus Olcay’ın Muğla’da gözaltına alınıp serbest bırakılması Adalar gündemine oturdu. Peki Olcay’a şehirler arası seyahat belgesini kim verdi?

Yunus Olcay'a Engin Çelik mi yoksa Kaymakamlık mı izin verdi

Muğla’da polisin düzenlediği operasyonda Sedat Peker’in ağabeyi Atilla Peker’in yanında gözaltına alınan daha sonra serbest bırakılan Yunus Olcay’ın, Adalar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışanın olması nedeniyle Fen İşleri Müdürü Ünsal önce istifa etmiş daha sonra çark edip istifasını geri almıştı.

Edinilen bilgilere göre, pandemi sürecinde belediye çalışanlarının şehir dışına çıkışları genelge ile yasaklandı. Ancak Yunus Olcay’ın Adalar Belediye Başkan yardımcısı Engin Çelik’ten görev kağıdı alarak yola belgeyle çıktığı iddia edildi.

Olcay’ın Adalar Kaymakamlığı’ndan seyahet izni belgesi istediği ancak Adalar kaymakamlığının bir kaç kez başvuruda bulunan Olcay’ın başvurusunu red ettiği belirtiliyor. Adalar Kaymakamlığı’ndan izin alamayan Olcay’ın, durumu Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’e bildirdiği, Çelik’in bu durum üzerine Muğla Fethihe Belediyesi’ne görev kağıdı çıkartarak izin verdiği iddia edildi.

Olcay’ın, Peker’in ağabeyi yanında gözaltına alınması üzerine görev kağıdını, görev yaptığı Fen İşleri Müdürlüğü’nde Müdür Vekili Sevgi Ünsal’a imzalatmaya çalıştığı, Ünsal’ın kabul etmemesi üzerine istifa ettiği ancak bir gün sonra geri adım atan Ünsal’ın istifasını geri aldığı belirtildi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.