Zafer Partisi Adalar Belediye Başkan adayı Hüseyin Avni Borluk kimdir?

Zafer Partisi Adalar Belediye Başkan adayı Hüseyin Avni Borluk kimdir?
Yayınlama: 03.03.2024
Düzenleme: 03.03.2024 20:11
A+
A-

Zafer Partisinin Adalar belediye başkan adayı belli oldu. Adalar ilçesinde Hüseyin Avni Borluk aday olarak gösterildi. Bu gelişmenin ardından Hüseyin Avni Borluk hakkındaki araştırmalar hız kazandı. Peki, Hüseyin Avni Borluk kimdir?

Adalar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Borluk kimdir?

17.09.1963 Erzurum’da doğan Borluk, 1990 yılında Banka Müfettişi olarak göreve başladı. Yıllarca Garanti Bankası Şube Müdürü olarak Anadolu ve İstanbul’da görev yaptı. 2013 yılında emekli olduktan sonra Denizbank Şube Müdürü olarak mesleğine devam etti. Halihazırda SMMM olarak hizmet vermektedir.
Zafer Partisi kuruluşundan itibaren İstanbul il Başkan Yardımcısı ve İstanbul Teşkilat Başkanı görevlerini yürütmüştür.Evli ve 2 çocuk babasıdır.26 yıllık Burgazada’lıdır

PROJELERİ

Adalar, rüzgar potansiyeli çok yüksek olan bir ilçemizdir. Devletimizin ilgili kurumları tarafından rüzgar ölçümleri yapılmış ve adaların ihtiyacının ötesinde enerji üretim potansiyelini bulunduğu net olarak tespit edilmiştir. Bu potansiyel değerlendirilecek ve adaların ihtiyacı olan enerjinin karşılanmasının yanısıra ilave gelir temini de yapılacaktır.

Adada modem zirai teknikler kullanılarak çok dar alanlarda organik tarım üretimi yapılacak ve üretilecek tarım ürünleri, maliyet fiyatından tüm adalıların hizmetine sunulacaktır

Modern hayvancılık teknikleri kullanılarak, küçük alanlarda kapalı işletme modeli ile süt hayvancılığı yapılacak ve tüm adaların süt ihtiyaçları organik üretimle karşılanacaktır.

Adalarımızın mükemmel doğası ve sağlıklı ortamına paralel olarak yaşlı bakım ve tedavi merkezleri doğayla uyumlu olarak hizmete alınacaktır.

Gençlerimizin hak ettikleri sağlıklı gelişimleri için, yeterli Spor Tesisleri ve Sosyal Alanlar açılacaktır.
Dört tarafı denize çevrili adalarımızın, deniz başta olmak üzere tüm imkanlarından siz Ada’lılann rahatlıkla faydalanabilmesi için yasaların belediyeye tanıdığı tüm yetkiler kullanılarak işgallere son verilecek ve kıyılar halkın kullanımına sunulacaktır.

Çok değerli Ada’lılar, biliyoruz adaların temizliğinden memnun değilsiniz, hak ettiği özen ve önem gösterilmiyor, Türkiye’mizin incisi adalarımız pırıl pırıl olacak ve temizlik konusundaki tartışmalar geride bırakılacak.

Türkiye’mizin güzelliği olan Adalar görünümü ile de bambaşka bir seviyeye getirilecektir. Bunun içerisinde adadaki konutların belli standartlarda ve belli renklerde boyanması ayrıca büyük kent merkezlerinde görmeye alıştığımız ve bizim hayalimizdeki Ada konseptine hiç uymayan asfalt uygulamalarının Ada Merkezlerinden başlayarak tamamen doğal dokuya uygun modern taş döşemeleri ile değiştirilmesi konusu da var.

Çok iyi biliyoruz, gençlerimiz işsiz ve gelecek kaygısı taşıyorlar. Belediyenin tüm imkanlan gençlerimizin meslek sahibi olmalan ve bu doğrultuda işe yerleştirilmeleri için kullanılacaktır.

Adaların iç ve dış turizmden daha fazla ve kaliteli pay almasını sağlamak için belediye imkanları planlı olarak seferber edilecektir.

Zafer Partisi Adalar Belediye Başkan adayı Hüseyin Avni Borluk kimdir?
Zafer Partisi Adalar Belediye Başkan adayı Hüseyin Avni Borluk kimdir?

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.