Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ve CHP Adalar İlçe Başkanı Ercan Akpolat “siz hükümsüzsünüz!”

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ve CHP Adalar İlçe Başkanı Ercan Akpolat “siz hükümsüzsünüz!”
Yayınlama: 23.05.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:18
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükada ve Heybeliada’ya programında olmayan gizli bir ziyarette bulundu.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ve CHP Adalar İlçe Başkanı Ercan Akpolat siz hükümsüzsünüz!

Adalar Belediyesi’nden ve CHP İlçe Başkanlığı’ndan hiç kimseyi yanında istemediği için ziyaretini gizleyen İmamoğlu, Heybeliada Ruhban okulunu ziyaret ettikten sonra Büyükada’ya geçti. Çevre-1 ve Çevre-2 tekneleriyle yanında 5 polis memuru koruması ile Heybeliada ziyaretini tamamlayan İmamoğlu bir gün önce arayarak “geleceğimden kimsenin haberi olmasın” diye haber verdiği Anadolu Kulübü’ne gelerek çay içip birtakım ziyaretlerde bulunuyor.

Bu hareketin, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ve CHP Adalar İlçe Başkanı Ercan Akpolat’ın artık benim gözümde hükümsüzsünüz demesi anlamına geldiğini söylememizde bir sakınca görmüyoruz.  

İmamoğlu’nun gündem dışı Büyükada programı ise Anadolu Kulübü’nde çay içip Aya Yorgi’ye çıkmak. Sayın başkan da öyle yapıyor. Anadolu Kulübü’nde çay içtikten sonra Aya Yorgi’ye çıkıyor, Aya Yorgi’ye çıkarken belediyeden araç bile istemiyor. Uyduruk bir akülü araçla çıkıyor. Kısacası Büyükada’da cirit atıyor. Sonra Çevre-1 teknesine binerek Büyükada’dan ayrılıyor.

İmamoğlu Anadolu Kulübü’nde çay içerken, Erdem Gül Splendid Palas’da içiyor. Gül, çay mı yoksa başka bir şey mi içiyor kaynaklarımızdan o kadar bilgi gelmedi! Büyükada’yı bilenler bilir, Splendid Palas ile Anadolu Kulübünün arası 50 metre. Düşünebiliyor musunuz? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Adalara geliyor, bırakın Adaları senin 50 metre yanına geliyor, Adalar Belediye Başkanı olarak ne Erdem Gül’ün nede CHP Adalar İlçe Başkanı olarak Ercan Akpolat’ın haberi var. Çünkü İmamoğlu özellikle söylemiş “haberleri olmayacak” diye.

Adalar konusunda Ekrem İmamoğlu iki kere yaş tahtaya bastı. Bunlardan birincisi, Adalar Belediyesinin yanlış yönlendirmesiyle, İETT’nin akülü araçlarını, hiçbir tescili olmadan, trafikten men edilmesine kadar valilikle, kaymakamlıkla karşı karşıya gelecek bir süreçte, ikincisi ise Adalar Belediyesinin ve CHP İlçe Başkanının ellerine yüzlerine bulaştırdığı atlar konusu sürecinde. Bunu sonucunda da İmamoğlu’nu Türkiye’nin gündemine oturtan iki başkan, Erdem Gül ve Ercan Akpolat’ı sildiği ve bundan sonra bu isimlerin hükümsüz olduğunu söylememiz yanlış olmaz.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, CHP Adalar İlçe Başkanı Ali Ercan Akpolat, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğulu’nun size yaptığı bu küçültücü hareketten sonra;

Sizde biraz utanma varsa, istifa edersiniz…!

Biraz siyasi ahlakınız varsa, istifa edersiniz..!

Biraz yüzünüz kızarıyorsa, istifa edersiniz..!

Size tavsiyen, kelleleriniz gitmeden istifa edin…

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 5 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.