Adalar Belediye Başkanı Heybeliada Çamlimanı’nı işgal etmeye gidiyor

Adalar Belediye Başkanı Heybeliada Çamlimanı’nı işgal etmeye gidiyor
Yayınlama: 16.05.2024
Düzenleme: 16.05.2024 14:28
A+
A-

Adalar Belediyesi, Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat imzalı sosyal medya paylaşımında, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda bir konser düzenleneceğini, konserin bir süre önce Diyanet’e geçen Heybeliada Çam Limanı’nda yapılacağını belirterek bütün Adalıları konsere davet etti. Bu arada konser verecek sanatçıya İBB’nin 500 BİN TL para verdiği söyleniyor.

Adalar Belediyesi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda: “Ülkemizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe ve spora verdiği değeri, bu anlamlı günde bir kez daha coşkuyla kutlayacak, Ata’mızın ideallerini yaşatmaya ve yükseltmeye devam edeceğiz.
19 Mayıs’ta düzenleyeceğimiz Suzan Kardeş konserine hepiniz davetlisiniz
Heybeliada Çam Limanı”

Adaların “ada çocuğu” başkanı Ali Ercan Akpolat suç işlemeye, halkı tahrik etmeye, şov yapmaya ve Adalıları suçun içine çekmeye devam ediyor. Madam Matha Koyu’ndaki içi boş eyleminden sonra sıra Heybeliada Çamlimanı’nda. Ülkemiz için önemli bir bayramın “ada çocuğu” belediye başkanı Akpolat’ın siyasi rantlarına,şovlarına kurban edilmeye çalışılması kabul edilebilir değil.

Neden derseniz?

  • Konser nerede verilecek?

Heybeliada Çam Limanı’nda

  • Alan konser alanı mı?

Hayır

  • İzin alınmış mı?

Hayır

“ada çocuğu” Akpolat’ın bu tip suç teşkil eden eylemler yapacağını, halkı tahrik edip, galyana getirip, Adalıları şuçun içine çekerek kendi menfaatları doğrultusunda siyasi rant peşinde olduğunu bir önceki yazımızda belirtmiştik.

Ne demiştik;

“Aslında kendisini iyi yanıyan Akpolat, başkanlık için Liyakatte sınıfta kalacağını iyi bildiği için açıklarını böyle şovlarla kapatmaya çalışıyor. Bu gibi eylemleri yapmaya da devam edecek gibi görünüyor. Çünkü yerinde tutunabilmesi için başka şansının olmadığını iyi biliyor.” demiştik.

Ne dediysek oluyor ve ilgili kurumlar bir önlem almadıkça “ada çocuğu” bu tip suç teşkil eden eylemlerine devam edecek. Çünkü elinde kaos çıkarmak, halkı galyana getirmekten başka bir sermayesi yok.

Bie önceki yazımızda kullandığımız Platon’un sözünü burada kullanacağız: ‘İşlerin doğru düzgün yürümesi için şehrin halkına edepli bir başkan lazımdır…’

Adalar Belediye Başkanı Heybeliada Çamlimanı'nı işgal etmeye gidiyor

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. halil dedi ki:

    istilacı başkan