Adalar Belediye Meclisi karıştı! “Madımak’da bizi yaktınız burada da mı yakacaksınız?”

Adalar Belediye Meclisi karıştı! “Madımak’da bizi yaktınız burada da mı yakacaksınız?”
Yayınlama: 04.10.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:15
A+
A-

Adalar Belediyesi’nde bugün yapılan Ekim ayı Meclis Toplantısında Adalar Belediyesi Başkan Yardımcısı Engin Çelik ile Ada Halkı arasından ağır tartışmalar yaşandı

Engin Çelik Ada Halkını provoke etti

Adalar’da UKOME kararıyla 5 Ekim’den itibaren Adalar’da elektrikli araç kullanımının yasaklanması Adalılar tarafından tepkilere yol açması bir yana Belediye Meclisinde yapılan görüşmede vatandaşlar ile Adalar Belediyesi Başkan Yardımcısı Engin Çelik arasında gerginlik yaşandı.

Madımakta bizi yaktınız, yok edemediniz burada da mı yakacaksınız?

Büyükada’da birahane işleten, bütün illegal ve akçeli işlerin altından çıkıp adı %10’ncuya çıkan Adalar Belediyesi Başkan Yardımcısı Engin Çelik Ada halkına, “Madımakta bizi yaktınız, yok edemediniz burada da mı yakacaksınız” deyip ırkçılık ve mezhepçilik yaparak kasıtlı olarak Ada halkı galeyana getirdi. Bir HDP’li bu olayı yapsa PKK terör örgütü provoke etti deriz peki Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’in yaptığına şimdi ne diyeceğiz? Provoke olan halk nedeniyle çıkan arbedede şans eseri herhangi bir ölüm ve yaralanma yaşanmadı.

Öte yandan Adalar Belediyesinin bütçesini onaylandığı bir ortamda Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Engin Çelik’in bir çok illegalliklerin olduğu bütçenin geçmesini hedeflediği ve bunun için ortamı kasıtlı olarak gererek halkın ilgisini başka yöne çekmeye çalıştığını da söylememiz gerekiyor. Bir taşla iki kuş.

Belediye koridorlarında duvarlara, turnikelere ve camlara vurarak belediye binasının önüne çıkan halk, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Adalar Belediye Başkanı Yardımcısı Engin Çelik ve Adalar CHP İlçe Başkanı Ercan Akpolat’ı istifaya davet etti.

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 11 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.