Adalar Belediyesi İşletme Müdürü jet hızıyla nasıl Zabıta memuru oldu?

Adalar Belediyesi İşletme Müdürü jet hızıyla nasıl Zabıta memuru oldu?
Yayınlama: 22.05.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:18
A+
A-

Adalar Belediyesinin İşletme müdürü olan Ş.A isimli asaleten müdür kadrosundaki bayan görevini yaptığı gerekçesi ile Zabıta Müdürlüğüne verildi. Adalar Belediyesi’nde işletme Müdürünün görevden alınma gerekçesi de bir hoş.

Adalar Belediyesi İşletme Müdürü jet hızıyla nasıl Zabıta memuru oldu

İşletme Müdürü doğru olanı yapmış.

Ne mi yapmış?

Ortada memurlar ile yapılan toplu iş sözleşmesi var. Bu sözleşme nihayetinde Belediye Şirketinde görevli olarak çalışan kaptanları da içine alacak şekilde önüne gelecek.

İşletme Müdürü bakıyor ki ortada kaptanların maaşları var, toplu iş sözleşmesinde de, anneler gününden tut, doğayı koruma gününe, doğum gününe, ay başı, yılbaşı, nevruz, hıdrellez, kaptanlar için kabotaj bayramı derken kendi müdürlüğündeki personelden dolayı KAMU ZARARI olacak, topu Bakanlığa atıyor, Bakanlığa bu uygulama doğru mudur? diye görüş istiyor ve gelen yazıda, yok doğru değildir cevabı geliyor.

Ş.A ise bu yazı gereği bu şekilde zam yapılırsa Kamu Zararı olacağını, şu anda bile Belediye şirketinde çalışan personellerin fazla para aldıklarını, Belediye İş Sendikası ile Adalar Belediye Personel Şirketi arasında imzalanmış toplu iş sözleşmesinde belirtilen mali ve sosyal hakların Yüksek Hakimler Kurulunun matbu toplu iş sözleşmesinde belirtilen hükümlerin enflasyon oranında güncellenerek yeniden düzenlenmesi halinde geçerli olabileceği, aksinin yapılıp bol kepçeden verilen hakların  KAMU ZARARI olacağını belirtiyor…

Vay, sen misin devleti, milleti, belediyeyi düşünen?

Sen misin toplu iş sözleşmesine imza atıp, belediyeyi zarara uğratıp, kamu zararına sebebiyet veren Başkan Yardımcısı Engin Çelik’e posta koyan?

Sonuç: Müdür ablamız jet hızıyla müdürlükten alınıp Heybeliada’daki zabıtaya verilmiş.

Şükrü ABANOZ

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.