Adalar Belediyesi kazalara davetiye çıkartıp ısrarla temizlemiyor!

Adalar Belediyesi kazalara davetiye çıkartıp ısrarla temizlemiyor!
Yayınlama: 10.10.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:11
A+
A-

Büyükada Maden Mahallesi Bahçelievler yokuşundaki sürekli kazalara neden olan yoldaki mıcır, Adalar Belediyesi tarafından ısrarla temizlenmiyor.

Adalar Belediyesi kazalara davetiye çıkartıp ısrarla temizlemiyor!

Büyükada Maden Mahallesi Bahçelievler yokuşunda devamlı paket servis araçlarının, İETT araçlarının,elektrikli araçların kaza yapmasına, devrilmesine, insanların yaralanmalarına sebep olan yollara dökülen mıcır, sürücülere zor anlar yaşatıyor. Sürücüler, bir yandan direksiyon hakimiyetini kaybetme tehlikesi yaşarken öte yandan araçların geçerken sıçrattığı taşlar da Adalıları tehdit ediyor.

Adalar Belediyesi tarafından ısrarla temizlenmiyor

Yaz aylarında yapılan ve ucuz olduğu için tercih edilen satıh kaplama nedeniyle yola dökülen mıcır sürücüleri tedirgin ederken, tepkilere neden oluyor. Hiç bir şey insan canından, hayatından kıymetli değil. Burada ölümlü kazaların olması an meselesi. Burası ve benzer durumda olan yolların mıcırdan temizlenmesi için birilerinin ölmesi mi gerekiyor?  Resimlerde kaza yapan araçların kaza yapmadan önceki fren izleri gözüküyor.

Adalar Belediyesi kazalara davetiye çıkartıp ısrarla temizlemiyor! Adalar Belediyesi kazalara davetiye çıkartıp ısrarla temizlemiyor! Adalar Belediyesi kazalara davetiye çıkartıp ısrarla temizlemiyor! Adalar Belediyesi kazalara davetiye çıkartıp ısrarla temizlemiyor! Adalar Belediyesi kazalara davetiye çıkartıp ısrarla temizlemiyor! Adalar Belediyesi kazalara davetiye çıkartıp ısrarla temizlemiyor!

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.