Adalar Belediyesi Meclis Üyesi’nin eşinden aktivistlere tehdit iddiası!

Adalar Belediyesi Meclis Üyesi’nin eşinden aktivistlere tehdit iddiası!
Yayınlama: 04.08.2024
Düzenleme: 04.08.2024 19:10
A+
A-

Adalar Belediyesi Meclis Üyesi Aytül Ekşiyan’ın eşi Serço Ekşiyan’ın İETT’nin devasa minibüsleri olan, Adalıların Azmanbüs dediği araçları protesto ederken eylemi yapan aktivistleri tehdit ettiği iddia edildi.


Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat’ın yol arkadaşı, beraber denize dalışlar yapıp çayır, çimeni kordukarını belirtip bunlarında sosyal medya hesaplarından paylaşan, kendini belediye başkanı ile doğa ve hayvan dostu diye tanıtan Ekşiyan’ın aktivistleri tehdit ettiği iddilarının görüntüleri sosyal medya da yayınlanmaya başladı.


Ekşiyan, görüntülerde aktivistlere sözlü olarak sataştığı, videoyu çeken aktivistin “videoya çekiyorum Serço tehdit etme, ben balık vurmuyorum, suç işliyorsun” dediği, Ekşiyan’ın ise “kendinizi bir şey mi zannediyorsunuz” diyerek bisiklete binip gittiği görülüyor.


Serço Ekşiyan, Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat’ın dalgıç ve av arkadaşı aynı zamanda CHP’den Adalar Belediyesi Meclis Üyesi Aytül Eşkiyan’nın da kocası. Kendisini çevre, doğa ve hayvan dostu olarak tanıtan Ekşiyan’ın iyi de bir avcı olduğu ortaya çıkmıştı. Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat ile ava çıkan, öldürdükleri canlıların resimler çekip sosyal medya hesaplarından paylaşan Ekşiyan’ın aktivistlere hangi görev ve sıfatla sözlü olarak müdahale etmeye çalıştığ merak konusu.

Aktivisler ise, belediye meclisinde görevli bir meclis üyesinin eşinin tehdit iddiaları ile gündeme gelmesini eleştirdiler. Ekşiyan’ın eşinin Adalar belediyesinde meclis üyesi olduğu, şuan Başkan Yardımcısı Av. Fırat Durak’ın yerine belediye başkan yardımcısı olmak için uğraş verdiği, kendisinin de bu gibi eylemlerle gündeme gelip eşine destek olmak istediği iddia ediliyor.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.