Adalar Belediyesi’nin 3 CHP’li Meclis Üyesi için şok karar!

Adalar Belediyesi’nin 3 CHP’li Meclis Üyesi için şok karar!
Yayınlama: 16.12.2020
Düzenleme: 13.12.2022 15:19
A+
A-

Adalar Belediyesinin Cumhuriyet Halk Partili 3 meclis üyesi için şok bir karar alındı!

Adalar Belediyesi'nin 3 CHP'li Meclis Üyesi için şok karar!

Adalar Belediyesinin CHP’li üç üyesi CHP İl Disiplin Kuruluna sevk edildi. 3 CHP’li cuma günü için CHP İl Başkanlığı Disiplin Kuruluna ifade vermeye davet edildi. Konu, toplantılara katılmamak ve Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’e hakaret…

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’e hakaret…

Öncelikle Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’e hakaret bölümünü incelersek, CHP İl Disiplin Kurulunun bize göre önce geldiği günden beri Adalıların tepkisini çeken, bir başkan olarak verdiği hiçbir sözü tutmayan Erdem Gül’ü Adalar İlçesi’ne atayarak Adalılara hakaret eden yönetime hesap sormalı!

Ne demişti Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül?

Adaları kazanç adası yapacağız, hobi bahçeleri/kiralanabilir bahçeler yapacağız, Adalarımıza büyük ve kapsamlı bir portal kazandıracağız, dünyanın dört bir yanına dağılmış Adalılar, Ada Radyo da buluşacak, Engellilerin engellerini kaldıracağız, Adalar’a yenilenebilir enerjiyi getireceğiz, Adaları Saygı Adası yapacağız, Adalar’daki sokak hayvanlarının yaşam kalitesini arttıracağız, Adaları Adalılar ile birlikte yöneteceğiz, meclisler kuracağız, kararları birlikte alacağız, sorunları birlikte çözeceğiz. Adalarımızda evde sağlık hizmetlerini daha da geliştireceğiz, Ada sakinlerin ilaç ve bakım ihtiyaçlarını karşılayacağız, Adalarımızda yetişen ürünleri marka haline getireceğiz, ürünlerimizi tüm dünyaya tanıtacağız. Adalar kooperatiflerini kuracağız, Adalar’da bisiklet parkurları oluşturacağız, uluslararası bisiklet turnuvaları yapacağız, nitelikli turizmi geliştireceğiz, Adaları koruyacağız, Adaların tuvalet sorunun tümüyle gidereceğiz, Adalar’da solucan gübresi üreteceğiz, esnaf meclisi kuracağız, Adalar olası bir depremi eli kolu bağlı beklemeyecek, kadın meclisleri kuracağız, tarihi ve kültürel mirasımıza sahip çıkacağız, plansız ada istemiyoruz, Adaları barış adası yapacağız, Adaları tatil adası yapacağız, Adaları edebiyat adası yapacağız, Adaları öğrenci adası yapacağız, Adaları engelsiz adaları yapacağız, Adaları oksijen adası yapacağız, Adaları denizle buluşturacağız, ceğiz, cağız…

Meclis toplantılarına katılmamak

Hatırlanacağı üzere Adalar Belediyesi’nde bazı CHP’li üyeler, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ve yardımcısı Engin Çelik’in meclise getirdiği kanunsuz önergelerin bir parçası olmamak için meclis toplantılarında kanunsuz önergelere ret oyu vermişti.

Parti içindeki bazı sıkıntılardan ötürü toplantıya katılmayan CHP’li meclis üyesi sayısı ise 6 idi. Ancak disiplin kuruluna 3 CHP’li meclis üyesi sevk edildi. Disipline sevk edilmeyen CHP’li meclis üyelerinden ikisi Kürt kökenli üye diğeri Erzincanlı bir üye.

3 CHP’li üyeyi disipline sevk edilmesi için CHP İl Başkanlığına gönderen CHP Adalar İlçe Başkanı Ali Ercan Akpolat, disipline sevk eden ise CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu.

Şimdi CHP İstanbul İl Başkanı ve Adalar İlçe Başkanına sormak lazım

  • Neden toplantıya girmeyen 6 meclis üyesinden 3’ünü disipline sevk ettiniz?
  • Meclise kanunsuz önergeleri getirip meclis üyelerini bu önergelere evet oyu vermeye zorlayan belediye başkanı ve yardımcısından neden hesap sormuyorsunuz?
  • Toplantılara katılarak kanunsuz önergelere ret oyu veren ve Adalıların hakkını koruyan 3 CHP’li meclis üyenizden böyle mi intikam alıyorsunuz?
  • Disipline gönderilenleri ‘Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleriyiz’ dedikleri için mi disipline sevk ettiniz?
  • Mezhepçilik mi yapıyorsunuz?
  • CHP Adalar İlçe Başkanının disipline sevk edilmesi için İl Başkalığına gönderdiği üyeler arasında kendisine rakip olarak gördüğü bir üye var mıdır?

Şükrü Abanoz

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 7 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.