Adalar Belediyesi’nin geçici ek hizmet binası hizmete giriyor

Adalar Belediyesi’nin geçici ek hizmet binası hizmete giriyor
Yayınlama: 06.04.2024
A+
A-

Adalar Belediyesi’nin Büyükada Maden Mahallesi, Altınordu Caddesi, 21 numaralı yerde bulunan hizmet binasının riskli yapı olduğu, tahliye edilmesi gerektiği ve binayla ilgili çürük raporu olduğu biliniyordu.

Belediye binasının halk ağzıyla ‘çürük raporu’ resmi ağızla ‘Riskli Yapı Tespit Raporu’ alındığı ve bu raporun olumsuz çıktığı, raporun olumsuz çıkması sebebiyle yönetmeliklere göre 60 gün içinde binanın elektriğinin ve suyunun kesilmesi gerektiği, tahliyesinin yapılması ve binanın derhal yıkılması gerektiği belirtilmişti.

Bu sebeple Büyükada Tepeköy mevkiinde yapılan Adalar Belediyesi’nin geçici Ek Hizmet binasının yapımı tamamlandı. Merkez bina depreme dayanıklı hale getirilene kadar belediye, Büyükada Tepeköy’deki ek hizmet binasında Adalılara hizmet verecek.

Adalar Belediyesi'nin geçici ek hizmet binası hizmete giriyor Adalar Belediyesi'nin geçici ek hizmet binası hizmete giriyor Adalar Belediyesi'nin geçici ek hizmet binası hizmete giriyor Adalar Belediyesi'nin geçici ek hizmet binası hizmete giriyor

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.