Adalar’da “Bugünden yarına Emniyet ile El Ele projesi”

Adalar’da “Bugünden yarına Emniyet ile El Ele projesi”
Yayınlama: 03.11.2022
Düzenleme: 14.12.2022 15:28
A+
A-

Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği olarak “Bugünden yarına Emniyet ile El Ele projesi ” isimli proje ile çocuklar ve polis arasındaki diyalogu artırmak, çocukların polise olan güvenini pekiştirmek ayrıca Polis Merkezleri öğrencilere tanıtmak, polisin ne yaptığını anlatmak ve öğrencilerin Türk Polis Teşkilatıyla olan bağlarını kuvvetlendirmek adına Adalarımızdaki ilk okul çağındaki çocuklar Polis Merkezi Amirliklerine Davetleri edildiler

“Her milletin geleceği yetişmekte olan gençliğine bağlıdır”

Bu ilkeden hareketle polisin suç ve suçlularla mücadele eden ve güvenliği sağlayan misyonunun yanı sıra, sosyal yönünün de önemli olduğu ortaya çıkmaktadır. Aydınlık Türkiye’nin mimarları olacak genç kuşakların yetiştirilmesi, her türlü kültürel, sportif, sanatsal, bilimsel formasyon ve becerilerinin en üst düzeyde geliştirilmesi ile mümkün olacaktır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde polisin görünüş, davranış ve iletişim yönünü İlköğretim öğrencilerimizin gözüyle görmek, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, arzu ettikleri polis profilini belirleyebilmek amacıyla emniyet teşkilatı son zamanlarda bu gibi etkinliklere önem vermeye başladı.

Son yıllarda Türk Polis Teşkilatı, eğitim konusunda ciddi ve büyük atılımlar gerçekleştirerek halkımızla bütünleşme gayreti içerisinde bulunmaktadır. Bu çerçevede Emniyet Teşkilatı’nın, polis-çocuk ilişkilerini geliştirerek, polisin çalışma alanlarını çocuklara tanıtmak yolunda yaptığı halkla ilişkiler etkinliklerini değerlendirmek amaçlanmıştır. Çocuklarda polise yönelik olumlu bir imaj oluşumu için gerekli çalışmaların yapılması, var olan durumun saptanması bu çalışmanın ana çerçevesini oluşturmaktadır.

Adalar'da “Bugünden yarına Emniyet ile El Ele projesi” Adalar'da “Bugünden yarına Emniyet ile El Ele projesi” Adalar'da “Bugünden yarına Emniyet ile El Ele projesi” Adalar'da “Bugünden yarına Emniyet ile El Ele projesi” Adalar'da “Bugünden yarına Emniyet ile El Ele projesi” Adalar'da “Bugünden yarına Emniyet ile El Ele projesi” Adalar'da “Bugünden yarına Emniyet ile El Ele projesi” Adalar'da “Bugünden yarına Emniyet ile El Ele projesi” Adalar'da “Bugünden yarına Emniyet ile El Ele projesi” Adalar'da “Bugünden yarına Emniyet ile El Ele projesi” Adalar'da “Bugünden yarına Emniyet ile El Ele projesi”

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.