Adalar’da inşaat yasağı olmasına rağmen inşaatlar tam gaz devam!

Adalar’da inşaat yasağı olmasına rağmen inşaatlar tam gaz devam!
Yayınlama: 20.06.2021
Düzenleme: 13.12.2022 15:17
A+
A-

Büyükada’dan WhatsApp ihbar hattımıza gönderilen görüntüler pes dedirtecek nitelikte. Adalar’da inşaat yasağı olmasına rağmen inşaat atıkları, hilti ve balyoz sesleri durmak bilmiyor.

Büyükada’da M.Ç’ye ait olduğu öne sürülen ve 30 MİLYON TL’den satışa çıktığı belirtilen yan yana iki binadan çıktığı iddia edilen inşaat atıkları mahalle sakinlerinin tün şikayetlerine rağmen kaldırılmadığı belirtiliyor. Görüntülerdeki çöplerin ise günlerce orada kaldığı, kokunun bütün mahalleyi sarması üzerine ancak dün akşam kaldırılabildiği gelen bilgiler arasında. İnşaattan çıkan molozlar ise turistlik bir ilçe olan Adalar’da görüntü kirliğine devam ediyor. Adalar Belediyesi ise şikayetleri görmezden gelip sermaye gruplarına hizmet etmeye devam ediyor.

Bir mahalle sakini ise: “Maden Mah. Dr. Şeref Bey Sok. No 10’da iki koca bina bastan sona tadilat yapılıyor. Yeniden bina yapılıyor neredeyse. 1-2 haftadır molozlar, hafriyatlar için tüm site ki bu en az 8 daire olarak her gün Zabıta Müdürlüğü ve İmar Müdürlüğü’ne şikayet etmemize rağmen hafriyatlar alınmadı. Sokak İnşaat atıklarından geçilmiyor. Son 5 gündür İnşaat yasağına girdiğinden beridir de sabah 8 aksam 7 matkap, hilti kesme makinesi sesinden geçilmiyor. Yine tüm site sakinleri olarak günde 4-5 defa aramamıza rağmen hala inşaatı durdurmadılar. Diğer sitelerde şikayet ediyor, sosyal medyadan yazıyoruz, neredeyse tüm sokak şikayet ediyoruz ancak belediye bir kişiye karsı tüm mahalleye karşı geliyor. En son Engin başkana da şikayet ettik hala bir sonuç yok.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 6 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.