Adalar’da TİP Başkanı Erkan Baş’a yoğun ilgi

Adalar’da TİP Başkanı Erkan Baş’a yoğun ilgi
Yayınlama: 23.03.2024
Düzenleme: 23.03.2024 21:20
A+
A-

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, seçim çalışmaları kapsamında Adalara bir ziyaret gerçekleştirdi. Yanında Türkiye İşçi Partisi (TİP) Adalar belediye başkan adayı Mimar Gizem Gülen, TİP Adalar İlçe Başkanı Hakan Tiryaki ve partililerle birlikte Kınalıada, Burgazadası, Heybeliada ve Büyükada’da esnaf ve halkla biraraya geldi.

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş’ın Adalar ziyaretinin ilk durağı Kınalıada oldu. Esnaf ve halkla bir araya gelen TİP Başkanı halkın sorunlarını dinledi, vatandaşlarla resim çektirdi.

Daha sonra sırasıyla Burgazadası ve Heybeliada’ya uğrayan TİP Başkanının son durağı Büyükada oldu. Esnaf ve halkla buluşup sorunları dinleyen Baş, Adalılardan partisine oy istedi. Büyükada seçim irtibat bürosunun önünde halka hitap eden Erkan Baş daha sonra Büyükada’dan ayrıldı.

Adalar'da TİB Başkanı Erkan Baş'a yoğun ilgi Adalar'da TİB Başkanı Erkan Baş'a yoğun ilgi Adalar'da TİB Başkanı Erkan Baş'a yoğun ilgi Adalar'da TİB Başkanı Erkan Baş'a yoğun ilgi Adalar'da TİB Başkanı Erkan Baş'a yoğun ilgi Adalar'da TİB Başkanı Erkan Baş'a yoğun ilgi Adalar'da TİB Başkanı Erkan Baş'a yoğun ilgi Adalar'da TİB Başkanı Erkan Baş'a yoğun ilgi Adalar'da TİB Başkanı Erkan Baş'a yoğun ilgi Adalar'da TİB Başkanı Erkan Baş'a yoğun ilgi Adalar'da TİB Başkanı Erkan Baş'a yoğun ilgi Adalar'da TİB Başkanı Erkan Baş'a yoğun ilgi Adalar'da TİB Başkanı Erkan Baş'a yoğun ilgi Adalar'da TİB Başkanı Erkan Baş'a yoğun ilgi

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.