Adaları moloz adasına çevirdiler

Adaları moloz adasına çevirdiler
Yayınlama: 03.04.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:13
A+
A-

Burgazadası’nda Adalar Belediyesinin CHP’li Meclis Üyesi Haluk Derman’ın illegal bir şekilde yaptığı inşai çalışmaların sahil kesiminden çıktığı görülen molozların kaçak iskele üzerinde istiflendiği ancak lodosun molozları denize sürüklediği ve denizin renginin değiştiği görülüyor.

Adaları moloz adasına çevirdiler

Adalar Belediyesi verdiği illegal izinlerle maalesef Adalarımız kaçak inşaatlardan çıkan molozların döküm yeri oldu. Adalarımızın her tarafı çuvallar içinde yollara bırakılmış kaldırılmayı bekleyen inşaat atıkları, molozlarla doldu. Vatandaşlar ise tepkili. İnşaat atıklarının fotoğraflarını çeken vatandaşlar, resimleri WhatsApp İhbar/haber Hattımıza göndererek tepkilerini dile getirdiler.

Motorla adaya reklam amaçlı araç getirdiler!

Bir organizasyon öncesi Büyükada’ya gelen şahısların bir otomobilin reklamını yapması dikkat çekti. Adalar’daki çıkarma gemilerinin arızalı olduğu bir dönemde Adaların esnafının malzemeleri, Adalıların eşyası gelemezken bir motorla adaya getirilen aracın hangi kurumdan izinli olduğu merak konusu oldu. Her önüne gelenin Adalara bir motor tutup araç getirmesi Adalarımızın ne kadar başıbozuk olduğunun kanıtı olarak önümüze çıkıyor

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.