Adalarımızın huzuru ve geleceği üzerine oynanan oyunlara bir son verme zamanı geldi

Adalarımızın huzuru ve geleceği üzerine oynanan oyunlara bir son verme zamanı geldi
Yayınlama: 24.03.2024
A+
A-

Ak Parti Adalar belediye başkan adayı Uğur Sina Şen, bir açıklama yaparak Heybeliada bulunan sanatoryumun Diyanet İşleri Başkanlığı’na devri üzerinden yapılan yalan haber ve paylaşımlara tepki gösterdi.

Şen, bu tür yalan haberlerin ardında siyasi hırsızların olduğunu belirterek yaptıkları araştırmada, arazinin Milli Emlak Müdürlüğü adına kayıtlı olduğunu, Diyanet İşleri Başkanlığı’na herhangi bir devr işleminin olmadığını, arazinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlik kampı yapılacağını yaptığı görüşmelerinin sonucunda öğrendiğini belirtti.

Ak Parti Adalar belediye başkan adayı Uğur Sina Şen “Yeter artık! Adalarımızın huzuru ve geleceği üzerine oynanan oyunlara bir son verme zamanı geldi. Heybeliada Sanatoryum arazisiyle ilgili sürekli yalan haberlerin ardında yatan siyasi hırslar, Adalarımızın dokusuna, değerine ve birliğine zarar veriyor. 2020 ve 2021’de benzer yalan haberlere ve yangın sonrası yapılan ağaçlandırma çalışmalarına rağmen, binalar yapılacak algısı yaratılmaya çalışıldı. Heybeliada Sanatoryum arazisinin imara açılması veya farklı kurumlara devri gibi iddialar asılsızdır. Adalarımızın doğal güzelliklerini ve geleceğini bu tür yalan haberler ve yalancılardan da korumaya devam edeceğiz. Tüm Adalıları doğru bilgileri dikkate almaya, yalan haber ve yalancılardan uzak durmaya davet ediyorum. Unutmayın Adalarımızın değerini artıran öncelikle bizleriz.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.