Adaların yolları ve kaldırımları işgal altında!

Adaların yolları ve kaldırımları işgal altında!
Yayınlama: 13.07.2024
A+
A-

Adaların sokak ve kaldırımlarındaki, Adalıların yürümesini engelleyecek işgaller tepki çekiyor. Sokak ve caddelerdeki kaldırımların esnaf tarafından mallarını koyarak kaldırımları ve yolları kapatması, daratması vatandaşların tepkisini çekiyor. Büyükada’daki ikaldırım şgalleri ise vatandaşın kamerasına yansıdı.


Bu görüntüler Büyükada, Heybeliada, Burgazadası ve Kınalıada sokakları ve caddelerinde görülüyor. Kış bahçesi adı altında devletin, milletin yollarını kapatıp alanı kendi parsellerine sokanlar, daha fazla satış yapmak için esnaf tarafından yollara ,caddelere mallarını, iskemlelerini, sandalyelerini koyup zaten dar olan sokakların daha da daraltılması, daraltılan sokak ve caddelerden çöp araçlarının, itfaiye araçlarının, 112 Acil Ambulanslarının, emniyet güçlerinin geçememesi, görevlerini yapamaması/gecikmesi, dondurma satılan tezgahların cadde ortasına kadar getirilip vatandaşın yolda yürümesini önleyecek kadar işgal edilemesi, bu tezgahlardan gece yarılarına kadar çıkan sesler, sokak aralarında olsun caddelerde olsun işporta tezgahları, saat 24.00’dan sonra insanları rahatsız eden yüksek sesler, Adalar Belediyesi’nin işgaliye adı altında aldığı ecrimisil (işgaliye cezası) uğruna bunlara göz yumması, bu işgaliye cezalarını ödeyen esnafın veya işgalcilerin sanki devlete vergi ödüyor izlenimi vermesi, vb, Adalılar tarafından tepki görüyor.


Bir mahalle sakini: “Yolları ve kaldırımları işgal altında olan ,3cü dünya görüntüsü içindeki Adalar’a kaliteli turist gelmesi imkansız.” dedi.

adalarin-yollari-ve-kaldirimlari-isgal-altinda adalarin-yollari-ve-kaldirimlari-isgal-altinda adalarin-yollari-ve-kaldirimlari-isgal-altinda adalarin-yollari-ve-kaldirimlari-isgal-altinda adalarin-yollari-ve-kaldirimlari-isgal-altinda adalarin-yollari-ve-kaldirimlari-isgal-altinda

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.