Adalılar Kudüs’ ün başkent ilan edilmesine yönelik kararı hep birlikte protesto etti

Adalılar Kudüs’ ün başkent ilan edilmesine yönelik kararı hep birlikte protesto etti
Yayınlama: 09.12.2017
Düzenleme: 13.12.2022 15:34
A+
A-

Büyükada Hamidiye Camisi’nde Cuma Namazı sonrası toplanan Adalılar Kudüs’ ün başkent ilan edilmesine yönelik kararı hep birlikte protesto etti

Adalılar Kudüs' ün başkent ilan edilmesine yönelik kararı hep birlikte protesto etti

ABD’nin Kudus’ü İsrail’i başkenti olarak tanımasının ardından  Cuma günü Türkiye’nin bir çok yerinde protesto gösterileri gerçekleştirildi. Cuma namazı sonrası cami önlerinde toplanan vatandaşlar pankart ve sloganlarla ABD ve İsrail’i protesto edildi.

Büyükada Hamidiye Camisi’nde Cuma Namazı sonrası toplanan Adalılar Kudüs’ ün başkent ilan edilmesine yönelik kararı hep birlikte protesto etti. Adalar’da ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararı cuma namazı çıkışında protesto edildi. Adalar ilçesi Büyükada’da  bulunan Hamidiye Camisi’nde cemaat cuma namazı sonrası Trump’ın Kudüs kararını protesto etmek için toplandı. Cemaat ellerinde döviz, Türk ve Filistin bayraklarıyla sloganlar attı. Daha sonra grup adına Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Durmuş yaptığı konuşmada, Kudüs’ün Filistin toprağı olmasına rağmen Trump’ın bu kararının kabul edilemez olduğunu, bütün Müslümanların birleşerek buna karşı durması gerektiğini söyledi.
Konuşmanın ardından dua edildi..

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.