Ataş: “CHP Adalar’da 15 yıldır taş üstüne taş koymadı”

Ataş: “CHP Adalar’da 15 yıldır taş üstüne taş koymadı”
Yayınlama: 17.03.2024
A+
A-

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Adalar belediye başkan adayı Mehmet Galip Ataş, katıldığı bir televizyon proğramında 15 yıldır Adaları yöneten Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) taş üstüne taş koymadğını söyledi.

İBB beceremedi

Ataş, faytonların taşıma işi yaptığı dönemlerde Adaların ciddi bir Kürt nüfusuna sahip olduğunu, 820 adet fayton bulunduğunu, bunun 600’e yakınının Siirtli, Vanlı, Bingöllü ve Muşlu olduğunu söyledi. Ekrem İmamoğlu döneminde faytonların kaldırıldığını belirten Ataş, yerine gelen akülü araçlara Adalıların karşı çıktığını ancak yöneticilerin Adalıların isteklerini dinlemediklerini, şuan Adalar’da korsan akülü faciasının yaşandığını, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) bu işi beceremediğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi 15 yıldır taş üstüne taş koymadı

Adaları yöneten Cumhuriyet Halk Partisi’nin 15 yıldır taş üstüne taş koymadığını vurgulayan Ataş, Adaların ciddi bir temizlik sorununun bulunduğunu, etraflarının denizlerle çevrill olduğunu ancak halkın denize girebileceği bir yerin olmadığını ve işin tamamen ranta döndüğünü belirtti.

Ada dokusuna en uygun partiyiz

39 ilçe arasında DEM Parti’nin en şanşlı olduğu ilçenin Adalar olduğunu belirten Ataş, seçimi kazanabileceklerini söyledi. Adalar’da yaşamanın hem kolay hemde çok zor olduğunun altını çizen Ataş, kadınların Adalar’daki istihdamını artıracaklarını, okullara öğle yemeklerinin Adalar Belediyesi tarafından verileceğini, kendisinin Kürt, eşbaşkanının Ermeni, Alevi ve Türk arkadaşlarınında olduğunu belirten Ataş, ada dokusuna en uygun partinin DEM Parti olduğunu söyledi.

Maaşımı okuyan çocuklara burs olarak vereceğim

Aday olarak çıkmamızda en büyük desteğin parti tabanın ve seçmen kitlelerinden geldiğini söyleyen Ataş, her altı ayda bir gelir ve gider tablolarını belediyenin panosuna ayrıca halkımızın görebileceği yerlere asacağını belirterek Adalar Belediyesi Başkalığını kazandıkları takdirde maaşlarını okuyan çocuklara burs olarak vereceklerini söyledi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.