Bu görüntüler Büyükada’dan. Vatandaşlar isyan etti. Bügün 5. gün!

Bu görüntüler Büyükada’dan. Vatandaşlar isyan etti. Bügün 5. gün!
Yayınlama: 02.03.2024
Düzenleme: 08.03.2024 21:02
A+
A-

Adalar’da 15 yıldır iktidarda olan ve son beş yılını Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, yardımcısı Engin Çelik ve İlçe Başkanı aynı zamanda 2024 yerel seçimlerinde CHP’nin belediye başkan adayı Ali Ercan Akpolat yönetiminde geçiren Adalar’da pislik, çöp, inşaat atıkları, evsel atkların önüne geçilemedi.

Anakent belediyesinin CHP’de olması da bu sorunun çözülmesinde fayda olmadı. Adalılar her gün bu konuyu eleştrimesine rağmen yöneticiler bir türlü bu sorunu çözemedi. Ve bu yönetimde olan, sorumlular arasında olan CHP İlçe Başkanı aynı zamanda belediye başkan adayı Ali Ercan Akpolat oy istemek için Adalar’da dolaşıyor.

Bu sabah saatlerinde gazetemizin WhatsApp İhbar Hattına gönderilen görüntülerde, Büyükada Nevzat Bey sokaktaki konteynerlerin ağızlarına kadar çöple dolduğu, konteynerlerin ayaklarının kırık olduğu, sokakların çöple dolu olduğu görülüyor.

Bir mahalle sakini ise : “Şu rezilliği görüyorsunuz değil mi? 5. gün bugün. Çöp konteynerlerin ayağı kırık, çöpler dolmuş, taşmış, sokaklara kadar her yer çöp içinde. Buna sebep verenler bizden oy isteyecekler. Şahsen biz vermeyeceğiz. Utanır insan yahu. Gerçekten utanç verici bir görüntü. Korsan taksileri, bisiklet terörünü, ormanın o korkunç halini geçtim, bu nedir yahu? Buna sebep olanlar ne iş yapıyor acaba? Bunun izahati yok. Seçimlerde CHP’ye oy yok. Bu rezilliğe ben niye oy vereyim?” dedi.

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.