CHP’li Akpolat 978 at kaybolunca atlarla çektirdiği fotoğrafları sildi!

CHP’li Akpolat 978 at kaybolunca atlarla çektirdiği fotoğrafları sildi!
Yayınlama: 20.02.2024
Düzenleme: 20.02.2024 18:16
A+
A-

CHP’li Ali Ercan Akpolat’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin satın aldığı atların kayıp olduğunun ortaya çıkmasının ardından sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki şahsi hesabından atlarla birlikte çekildiği fotoğraflarını silmesi dikkat çekti.

Sabah Gazetesi’nden Barış Savaş’ın haberine göre;

İlçe başkanı olan Akpolat’ın sürekli olarak atların bulunduğu alanlarda olması dikkat çekiyor. AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Elif Şahin Keleş ise “İBB’den kalpleri acıtan ilk itiraf geldi: “Atların 224 tanesi bakımsızlıktan öldü” Peki ya diğerleri?” ifadelerini kullandı.

Adalar’da fayton hizmetinde kullanılan atlar, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle alınan karar ile satın alınmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin satın aldığı 978 atın kayıp olduğu, bu atlardan 224’ünün öldüğü açıklandı.

ATLARIN SEVKİNİ ALİ ERCAN AKPOLAT SAĞLADI

CHP Adalar İlçe Başkanı Ali Ercan Akpolat’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin satın aldığı atların Adalar ilçesi dışına sevkine yönelik işlemleri yürüttüğü öğrenildi. Akpolat’ın, Adalar ilçesindeki atların bulunduğu alanlarda bulunması ve sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki şahsi hesabından atlarla fotoğraf çekmesi dikkat çekiyor.

CHP'li Akpolat 978 at kaybolunca atlarla çektirdiği fotoğrafları sildi!

“AYANİKOLA MEVKİSİNDE BULUNAN ATLARIMIZ GEZİNTİ ALANLARINA KAVUŞTULAR”

Ali Ercan Akpolat’ın 12 Nisan 2020 tarihinde yaptığı paylaşım şöyle: “Dün itibarıyla Ayanikola mevkisinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait atlarımız güzel bir çalışma neticesinde gezinti alanlarına kavuştular. Her zamanki gibi emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum”

CHP'li Akpolat 978 at kaybolunca atlarla çektirdiği fotoğrafları sildi!

“ATLARIMIZ, GEZİNTİ ALANLARINA KAVUŞTULAR”

Ali Ercan Akpolat’ın 12 Nisan 2020 tarihinde yaptığı paylaşım şöyle: “Büyükada, İSPARK Tesisleri’nde 14 Blok’ta bulunan atlarımız, güzel çalışma neticesinde gezinti alanlarına kavuştular. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler”

CHP'li Akpolat 978 at kaybolunca atlarla çektirdiği fotoğrafları sildi!

“ATLAR GERÇEK HAYVANSEVERLERLE SAHİPLENDİRİLENE KADAR HİZMETE DEVAM”

Ali Ercan Akpolat’ın 13 Nisan 2020 tarihinde yaptığı paylaşım şöyle: “Atlar gerçek hayvanseverlerle buluşana (sahiplendirilene) kadar bıkmadan, yorulmadan hizmete devam. Bu arada en büyük teşekkürü hakeden emekçi kardeşlerimle bir fotoğraf çektirdik. Tabi ki sosyal mesafeyi koruyarak”


AKPOLAT, ATLARLA ÇEKTİRDİĞİ FOTOĞRAFLARI KALDIRDI

Ali Ercan Akpolat’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin satın aldığı atların kayıp olduğunun ortaya çıkmasının ardından sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki şahsi hesabından atlarla birlikte çekildiği fotoğraflarını silmesi dikkat çekti.

Yazının tamamını olkumak için TIKLAYIN

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.