Bu güzelim ada bu belediyeyi hak ediyor mu?

Bu güzelim ada bu belediyeyi hak ediyor mu?
Yayınlama: 23.11.2022
Düzenleme: 13.12.2022 15:11
A+
A-

Büyükada’da duyarlı bir adalı tarafından çekilen video da sahil kesimindeki çöplerin görüntüsü, Adalar Belediyesi’nin Marmara’nın incisi diye adlandırdığımız Adaları ne hale getirdiğini gözle önüne sürüyor.

Ana kentin ve ilçesinin aynı partiden, CHP’den olması da Adaların makul kaderini değiştirmeye yetmiyor. Önceleri ana kent başka parti istediğimizi yapamıyoruz diyen yerel yöneticiler işin şekli değişmesine rağmen Adaları çöp götürüyor.

Videodaki sesi yayınlamıyoruz. Duyarlı adalı hemşehrimiz video da şunları söylemiş:

“Ne söylesek boş. Bu güzelim ada bu belediyeyi hak ediyor mu? Yazıklar olsun gerçekten, yani ben şimdi burayı temizlemeye kalksam tek başıma nasıl temizleyeceğim zaten çantam çöple dolmuş ne bulduysam alıyorum ama bu kadarına bizim gücümüz yetmiyor. Belediye başkanı ne yapar? Yok mu buranın bir temizlik işletme müdürü. Erdem Gül buraları niye gelip bakmaz? Nedir bu derme çatmalık, pislik yahu. Yazık günah gerçekten yani neyse iyi akşamlar. Yorum yapmasam bile o kadar çok söylenecek şey var ki şuranın üzerine ama şu adaya gerçekten yazık, hak etmiyoruz! Bu güzelliği bence hakketmiyoruz. Bunu kim düzeltir, nasıl düzeltir, düzelir mi onu da bilmiyorum? Belki de hak ettiğimiz şeyi yaşıyoruz ama doğaya yazık oluyor, doğaya gerçekten çok yazık oluyor…”

Gel de hemşehrimize katılma. Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül ve yardımcısı Engin Çelik’in kafaları akçeli işlerde. Kafalar akçeli işlerde olduğu için de Adaları çöp götürüyor! Yeri gelmişken yöneticilere hatırlamakta fayda var! Adalar sadece ön caddelerden oluşmuyor. Oralarda temizlik görevlilerini ellerinde poşetlerle, süpürgeyle veya araçları buralarda dolaştırmakla Adalıların gözünü boyayamazsınız…

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. Mülayim MUTEDİL dedi ki:

    “Her şey çok güzel olacak”, “Mart’ın sonu bahar”, Ada sahillerini halka açacağız” diyerek geldiler. Her şeyi bin beter yaptılar. Şimdide yüzsüzce ve duyarsızca bu olan biteni sessizce izliyorlar. Sanki bu çöpten, pislikten, kaçak yapılaşmalardan, kaldırım işgallerinden; kendileri sorumlu değillermiş gibi.????

  2. Emekli Albay Kerim dedi ki:

    Vanlıları doldurdular Büyükada’ya ah nerde o eski ada zamanları