Bu sefer Sinan Çetin haklı!!!

Bu sefer Sinan Çetin haklı!!!
Yayınlama: 03.04.2020
Düzenleme: 13.12.2022 15:23
A+
A-

Hürriyet Gazetesi’nin 24.03.2010 tarihli ‘Sinan Çetin salgını fırsat bildi, Büyükada’ya duvar ördü!‘adlı haberindeki duvarı Sinan Çetin’in örmediği ortaya çıktı!

Duvarı yan komşusu örmüş

24.03.2010 tarihli ‘Sinan Çetin salgını fırsat bildi, Büyükada‘ya duvar ördü!’ Cenker Tezel imzalı haberde yer alan duvarı Sinan Çetin’in değil yan komşusu olan ve Türkiye’de önemli bakanların da doktoru olan komşusunun ördüğü ortaya çıktı.

bu-sefer-sinan-cetin-hakli!!!

haberin detayına girersek, belgelerini de yayınladığımız bahse konu olan Sinan Çetin’in olduğu parseldeki ikiz villadaki kapıyı kapatan Sinan Çetin’in komşusu doktor!

bu-sefer-sinan-cetin-hakli!!!

Doktor, belgelerini yayınladığımız parsellerdeki oturanlara önceleri parselinde dolaşmasına izin veriyordu ancak misafir ve köpek geçirmelerinden rahatsız olduğu için kendi parseli içinde olan kapıyı duvarla kapattı. Kapatılan yol doktorun kendi parseli içinde ve emlak vergisini ödüyor

bu-sefer-sinan-cetin-hakli!!!

Şikayet üzerine geçen hafta bahse konu bu yer için için Milli Emlak’tan görevliler kontrol için geldiler. Duvar özel mülkün içinde olduğu için herhangi bir işlem yapamadılar…

bu-sefer-sinan-cetin-hakli!!!
bu-sefer-sinan-cetin-hakli!!!

Sinan Çetin’in yerinde daha önce ne olmuştu?

Büyükada Nizam Mahallesi 126 ada 54 parsel sayılı taşınmazın proje harici mevzuata aykırı olarak 20 m² teras ( Çatı Arasında) olmak üzere kayıkhane olan yeri sauna, tuvalet ve yüzme havuzuna çevirip toplamda 90 m2 yaşam alanı yaratmıştı. Çetin, parselinde oluşturulan teras haricinde KUDEB’den izin alınmadan basit onarım tadilat kapsamında çalışmalar yaparak kayıkhane olan yeri yaşam alanına çevirmiş, aynı yerde 90 m2 bir yaşam alanının fiyatı aşağı yukarı 1 Milyon Dolar olan yere komik bir encümen cezası kesilmiş eleştiriler üzerine tutanak tutulmuştu.

Şükrü Abanoz

İLGİLİ HABER

Bir Yorum Yazın

Bu site reCAPTCHA ve Google tarafından korunmaktadır Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları uygula.

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.